Scherpe prijzen en beste service

Prijzen zijn erg scherp, fysiek is het personeel erg behulpzaam en heeft altijd antwoorden op vragen. Zelfs aan de 'voor 12:00 besteld, zelfde dag in huis' levering werd voldaan. 10/10

Zo goed als altijd de volgende of zelfde dag in de brievenbus.

Snelle levering scherpe prijzen!

Snelle levering is altijd perfect!

Jammer

Volgens de site en een aparte mail zou ik het product vandaag ontvangen maar dat gaat dus woensdag worden. Dit is geen ramp maar de bezorgdag was wel de hoofdreden om hier te bestellen. Helaas.

Hoop keus

Lekker snel afgehandeld. Bestellen betalen verzonden.

perfecte levering goedproduct

goede products informatie en snelle leveringen

Fijne producten

Goede kwaliteit tegen een goede prijs en snel geleverd!

Geweldige service!

Super snelle bezorging, fantastisch producten en de site is super comfortabel om te gebruiken, wat wil je als consument nog meer :). Wat mij betreft ga ik hier vaker bestellen!

Aangenaam en overzichtelijk

De indeling is goed voor het ruime assortiment. Gebruiksvriendelijk is het zeker. Wat misschien beter kan, is dat als je met de cursor van links naar rechts gaat en naar onder en boven de velden soms heel snel oplichten. Samenvatting : website bezoeken lijkt me de boodschap.

Vlotte levering en nog gratis ook..prima webwinkel

Goede overzichtelijke webwinkel.

Ik ben tevreden ☺

Ik ben tevreden klant. Mr-Joy heeft een grote selectie aan producten. ALLES is duidelijk opgeschreven. Mr-Joy is klantvriendelijk. Mr-Joy... Hj houdt zich aan zijn woord en levert de bestelling snel af.

Good delivery time

Very fast next day delivery. No hassle because it was a mailbox package (much appreciated). Prices weren't too steep and the nic salts were good. Thanks!

Al je benodigdheden onder één dak.

Wat een super winkel. Alles wat een beginnende en ervaren vaper nodig heeft is hier te vinden. De actuele voorraad is in een oogopslag te lezen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Service en de klant staan hier centraal je wordt snel geholpen met je vragen en delen graag ervaringen. Al met al een hele fijne (web)winkel.

Variety of products

Free shipping, good quality of products

Uitstekend geholpen.

Makkelijk te bestellen en zeer snel verzonden.

Hele vlotte site, besteld op zondagavond en dag nadien al in huis! Alles is super goed uitgelegd, en alles is goed verpakt! Zeer tevreden.

netjes op tijd geleverd en netjes verpakt !!!!

Goed en fijne website

Ik vind het een top website om alle spullen voor men cape te halen

Megaservice

Op aanraden van mijn zoon besteld bij mr Joy. Zeer overzichtelijke site en razendsnel bezorgd. Super ..

Immer wieder gerne

Viel Auswahl und super schnelle Lieferung. Vielen Dank

Perfecte service

Alles perfect verlopen.

Gewoon top

Snelle levering en gewoon netjes allemaal

super tevreden

ik ben heel tevreden alles word altijd netjes optijd geleverd.