*Altijd snelle levering *groot assortiment *site is overzichtelijk Ik bestel alles wat bij het vapen nodig is enkel bij Mr. Joy Top!

Supersnelle service

hele goede service

Geweldig aanbod en supersnel bezorgd

Ik ben heel blij met het uitgebreide assortiment en de webshop is ook heel duidelijk en overzichtelijk. Ik heb ook nog nooit een bestelling zo snel binnengehad!

Mooi aanbod

Zorg voor filters

Prima ervaring, maar zorg dat je kunt filteren op grootte van verpakking (ML), vg/pg verhouding en zet niet beschikbare producten onderaan de zoekopdracht.

Heb nu al meerdere malen iets besteld. Producten worden snel verzonden en geleverd. Uitgebreide product informatie. Het enige puntje is, dat veel populaire producten vaak niet op voorraad zijn. Maar naast dat is het zeker een aanrader!

Episch

Heb mijn vape nog niet binnen, maar ik heb er een goed gevoel over.

Super goed levering

Vlotte levering, zelfs op zondag besteld maandag in huis. Ruim assortiment met artikelen die niet overal te verkrijgen zijn. Top winkel

Ik bestel hier altijd. Omdat er een goede voorraad aanwezig is en mocht er een product er niet zijn binnen 2 dagen staat die weer online.

Very good but would be great to have an english version of the website

The delivery was fast and the amount of products that are available is massive. An english version of the website would make a good addition.

Zeer snel geleverd

Zondag middag besteld en maandag namiddag geleverd

Super snelle levering en blue cosmic is een aanrader

Goeie service voor een goeie prijs

Helemaal top geregeld

Vaker bij mr-joy besteld en ook nu weer. Goede website, overzichtelijk, goede prijzen. Erg tevreden !!!

Alles goed uitgelegd

Goed uitgelegd en na wat zoeken alles gevonden

Direct geleverd en alles in orde!

Perfect in orde!

Topervaring!

Vlotte levering de dag nadien. Goede feedback over bestelling, betaling en afhandeling van de levering. Gaan we volgende keer zeker terug bestellen!

Snel!!!!

Binnen 7 uur mijn pakketje thuis super!!

Bestellingen komen steeds perfect aan en op tijd wat niet van veel onlineshops kan gezegd worden. Ik ben vaste klant en zal dit ook blijven.

Easy and fast delivery

Website was great, lots of options and delivered the next working day, would definitely order from you again

Snel en goedkoop, zelfde dag geleverd zonder verzendkosten

Snel verzonden, zelfde dag geleverd voor 0 euro verzendkosten, en goedkoper product dan elders

Tot nu toe altijd op tijd.

Producten altijd op tijd geleverd.

Snelle levering en groot assortiment

Vandaag besteld, morgen in huis. Zeer ruime keuze, enkel spijtig dat niet alles terug binnenkomt. De voorraden staan ook vermeld, dat is top

Goede communicatie koop weer hier

Bezorging zelfde dag niet waar kunnen maken

Bezorging voor 12.00uur besteld zelfde dag nog bezorgd gaat niet helemaal op. Pakketje zou tussen 18.30 en 21.30 uur bezorgd worden maar uiteindelijk email gekregen dat het pakketje 1 a 2 dagen vertraging heeft. Betaal je nog 5 euro extra voor. Zo.jammer dit

Altijd snel en op tijd

Altijd snel en op tijd