Zeer snelle service

Snelle service en mooi assortiment. Top !

alles prima verlopen ook de levertijd is uitstekend

alles prima verlopen

Top werk!

perfect gesorteerd en duidelijk om wat je wilt te vinden.

Hele vlotte en makkelijk site

Goed overzicht op deze site ook wat voorraad betreft Vlugge levering Makkelijk betalen Echt een aanrader

Great place, let down by crap DHL delivery

Everything was great until the package just didn't turn up. DHL left a note that the package is at some delivery center. But there was someone home all day cos duh corona times. So much for next day delivery. I realize this is not your fault but please please don't use DHL for delivery - they are crap and they make your service look bad.

Goede service snelle levering

Prima geregeld weer.

Zoals altijd.

PERFECT

Overzichtelijke en duidelijke website. Prijs / kwaliteit is TOP. Gemakkelijke betaling en zeer snelle levering. Een echte aanrader

Makkelijk bestellen & snelle levering

Zondag om 16:15 besteld krijg 21:29 krijg bericht dat t onderweg ls. Geweldig zoals altijd.

Excellent

Very good and fast service

Goede ervaring

Directe levering. Goede kwalitatieve beschrijvingen.

Ik bestel vaak bij Mr. Joy en vind het fantastisch!

Mr. Joy is mijn lievelingswinkel voor juices voor mijn vape. Ik raad het vaak aan naar mijn vrienden omdat de kwaliteit goed is, de service vriendelijk is en de levering super snel. Elke keer dat ik in Amsterdam ben maak ik ook zeker een bezoek aan de fysieke winkels en test ik nieuwe smaakjes die ik kan kopen en bestel die daarna ook weer online. Bedankt Mr. Joy voor de geweldige service!

Super snelle levering!

Hele snelle levering naar België!

Snel

Mijn levering kwam snel volledig en goed verpakt toe. Ik ben heel tevreden van deze site. Ik zal hier zeker nog bestellen.

Altijd goede ervaringen gehad zowel in de fysieke winkels als online. Bij online bestellingen houden ze je goed op de hoogte van de status van de bestelling en de levering gaat zeer snel.

Snel en correct

Goede service, en snelle levering volgens afspraak

Goed en tevreden

Werd de volgende dag geleverd. Goede service!!!

Makkelijk bezichtbaar

Ik vondt redelijk makkelijk wat ik nodig had juist de cooltjes voor mijn vape toestel heb ik nog niet terug gevonden.

Prima site

Overzichtelijk, ruime keuze en altijd op tijd geleverd.

Super vlotte leverinf

Ik vind alles wat ik zocht voor een degelijk prijs. En ondanks dat het 's avonds laat pas was besteld had ik het netjes de volgende dag in huis.

Snelle goede service

Snelle levering. Nooit klachten over de producten. Zeer tevreden klant

Snel en goedkoop

Vrijdagavond iets na 23 uur besteld. 12 uur later in huis met de DHL. Geen verzendkosten boven de EUR 20,= (ik had een vaporesso sky van 23,95 besteld). Kortom, goedkoper of sneller kon ik ze in ieder geval niet vinden.

Vlugge levering

Hoewel de website even wennen is worden de bestelde spullen vlug verzonden en geleverd

Leuke site

Snelle levering Hele leuke producten En leuk presentje erbij ben zeer tevreden en ga zeker meer gebruik maken