Positive uitstraling, snelle bezorging en beste prijs

De website ziet er netjes uit, alles is makkelijk te vinden. De berzorging is snel en gratis. ik vind op de site altijd de beste prijzen (i.c.m. de snelle bezorging).

Not again

I've ordered multiple times from the site and it used to be my go-to shop for liquids. However, the delivery always has been a mess so far. It happened frequently that the products were delivered at a completely different address. This time it didn't even arrive, although I ordered it on a different address. The customer service isn't very helpful either in this case. Aside from that, they probably have the best range of products in the whole of the Netherlands.

Goed en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Bestelling van diverse aromas ,en deze zijn zeer snel geleverd.heel tevreden.

Geweldige snelle bezorging !

Ik had de E-sigaret snel in huis. Het is goedkoper dan waar ook. Toen t niet goed werkte kreeg ik meteen n nieuwe toegestuurd. Mr-Joy is de best !

Veel lekkerder en makkelijk afvouwen van roken

Geweldig duidelijke site super snel verzonden

Super duidelijke site goeie uitleg over de producten. Makkelijk te bestellen en super snel verzonden kortom geweldige winkel

Professioneel!!

Snelle levering. Gisteren besteld, vandaag gekregen!!!! En de assortiment is enorm. Ik had een hard tijd kiezen!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Mr. Joy biedt een ruim assortiment aan. Website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Producten zijn van goede kwaliteit en ze leveren super snel en netjes.

Uitstekende uitleg en keuze van de e smoker

Na alles goed gelezen te hebben ,was de keus niet zo moeilijk meer. Dat was zo gedaan. De bezorging was super snel. Ook de prijzen zijn goed. Ga hier zeker vaker bestellen

Snelle levering,goede producten. Zeer tevreden.

prompete reaction and solved the problem kindly kindest regards M.Torkan

Ausgezeichnete Lieferung

Super Auswahl und schnelle Lieferung, selbst nach Deutschland. Alles super unkompliziert.

Snelle levering!

supersnelle levering en mooie producten

Snelle levering van producten, en uitgebreid assortiment aan smaken. Goeie prijs/kwaliteitsverhouding. Koop er zeker nog een keer iets!

Super top!!!

Een top ervaring, erg goede spullen. Snel geleverd, en de hulp is ook super mocht je iets willen weten, of er iets niet goed zijn.

Uitstekende en snelle service!

Uitstekende en snelle service!

Alles vlot verlopen zoals beloofd op de website.

Duidelijke website. Ruime keuze. Om 23u25 besteld en zoals beloofd de volgende dag geleverd in België. Top.

Correcte prijs en levering

Vinden wat je zoekt op de site zou sneller/ overzichtelijkker kunnen Communicatie na bestellen/ betaling is zeer goed. Verpakking van verzending ook prima

Goedkoop en snel

Geweldig!

ik bestel al een poosje bij mr-joy en heb altijd alles optijd binnen en precies wat ik besteld heb. ik ben zeer tevreden!

duidelijk en mooie producten

alles is duidelijk aangegeven en er zijn heel veel smaken om uit te kiezen, top!

smok rba

good thing ,that you don't have to be with pre made coils

Mariusz

Really good liquids