Gekocht als cadeau en mooi op tijd geleverd zoals gewenst

Goede levering met het juiste product.

Ik had het op zaterdag besteld en was zoals beloofd op maandag in de bus beland. Voor zover ik kan oordelen een goeie zaak om te bestellen.

goed!

makkelijk besteld en snel geleverd!

pakket niet op tijd, niet thuis

Goed afgeleverd!

Pakje goed aangekomen. Was bij betaling probleem mastercard sloeg over naar PayPal Heb dan betaald met KBCmobile en ondertussen heb ik wat weer in de winkelwagen gezet dat ik niet weer op 0 kon zetten. Alvast groetjes, Deceuninck D irk

Absolutely good

Everything was good and pretty fast.

Tot nu toe, fantastisch!

Ik heb een paar uurtjes geleden besteld, en mijn bestelling is al onderweg! Zeer snel, en goedkoop, +30€ gratis verzending is super tof!

coils

snelle levering, goede duidelijke website

Perfect geholpen

Vragen of producten werden zeer snel beantwoord

Groot assortiment, snelle levering, gunstige verzendkosten

Mr. Joy heeft zeer veel keuze, waardoor ik alle benodigdheden in één keer kan bestellen. De levering is altijd snel en als een product niet volledig is of defect, dan wordt er zonder extra kosten snel een nieuw exemplaar gestuurd

Super service om 22.30 besteld s’morgens in België afgeleverd

Altijd goed! Snelle verzending groot assortiment.

Zondag besteld. Maandag al binnen. Ik bestel hier al jaren. En heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Ga zo door! Top bedrijf!

Supersnel

Hele snelle levering

Lekkerhoor

Goeie service zoals altijd

Snel, eenvoudig en voordelig

Ik bestelde voorheen bij vapekings maar ben sinds kort overgestapt naar mr Joy omdat de verzendkosten lager zijn, de producten voordeliger en de levering met zo goed is.

Opzich prima

Goeie bezorging en spullen op orde

Geweldige ervaring

Mijn Mojo tank lekte vloeistof bij eerste keer vullen. Mail gestuurd naar MR.Joy ik kreeg een mail terug met een paar opties ter controle een of het verholpen was. Maar helaas probleem was niet verholpen. Ik kreeg dezelfde dag nog een nieuwe tank opgestuurd en het was de volgende dag binnen! Top

fast, convenient

ordered in the evening, had it by 12 the next morning.

Snelle levering en grote assortiment

Duidelijk en overzichtelijk

De producten zijn makkelijk te vinden en een duidelijke uitleg erbij

Zo ontzettend groot assortiment dat het een beetje overweldigend kan zijn als beginner Maar er staat zo veel tekst en uitleg op de site dat het voor mij al snel een lekker avondje rond neuzen werd en uiteindelijk gemakkelijk een keus kon maken

Fijne webshop, snelle levering

Zeer snelle levering, groot assortiment voor goede prijzen. Zal hier zeker vaker bestellen.

Snelle service goede producten

Snelle levering en goede producten

Top, beste webwinkel