In het algemeen altijd tevreden

Soms duurt het 2 dagen om te bezorgen in plaats van de beloofde 1 dag, ondanks ruim optijd besteld, maar in het algemeen altijd tevreden. Een betrouwbaar adres om te bestellen.

Binnen een uur na bestelling en betaling al bericht dat mijn bestelling verstuurd is. Super.

Bestel hier nu een half jaar, altijd goed.

Bestelling is altijd de volgende dag daar, nooit problemen mee gehad. Goed geprijsd.

volgende dag in huis!

Vandaag besteld, de volgende dag in huis gekregen

de levering binnen een dag geleverd. Zeer tevreden

Zeer uitgebreid

Zoveel keus, en zeer snel bezorgd

Goeie podvapor en snel ontvangen, top!

Ik was al lang op zoek naar een goede podvapor die ik ook thuis als op het werk kon gebruiken, maar vond deze niet gemakkelijk. Mr. Joy had deze natuurlijk wel en de aurora play is top! Gemakkelijk in gebruik met een push en fill systeem en kans op lekken is vrijwel onbestaand met dit Alsook goed voor een max van 30/70 (pg/vg). Deze besteld en twee dagen later ontvangen in perfecte staat.

Ik raad ten zeerste aan.

Uitstekende service, snelle levering en goede koopwaar.

Veel keuze en snelle levering

Goede website duidelijk overzicht van alle producten en veel keuze en snelle levering.

Fast as **** boii

De dag op voorhand besteld, de dag erna direct in huis! Top shizzle !

Goed prijs kwaliteit

Snelle verzending

Site's crowded, but products are great!

There is a plethora of options for any product! I don't feel limited by price. The explanation on what certain terminology means, and how best to pair products together, made it super easy to buy what I needed. Though i will say, the page is very crowded, which can be overwhelming. I got Nordic vape juice (strawnilla, ginger and red lemon. Not a very strong flavour - even at high W, but good for the price) An Eleaf vape - pretty big, and heavy, but totally user-friendly and a lot of adjustable settings, well worth the price!

Super prijs met snelle levering

Hele goede ervaring ruime keuze, goede prijzen en super snelle levering

Ene dag besteld en volgende dag in huis

Fast delivery and great experience as always!

Fast delivery and great experience as always!

Top binnen 24 geleverd

Binnen 24 uur geleverd echt top

Goed en snel

Goede site. Goed verpakt snel bezorgd

Goed product.

Snel leverbaar uitstekende kwaliteit

Smaken genoeg, zoveel haast geen keuze om te kiezen. Maar altijd leuk om nieuwe smaken uit te proberen... Met andere woorden schouderklopje voor jullie allemaal :)

5,5

Het product is niet zo fijn als gedacht hier kunnen jullie uiteraard niets aan doen verder duurde het 2 dagen tot mijn product bij mij thuis was terwijl het al eerder had moeten zijn Misschien als ik een ander apparaatje had besteld dat ik meer tevreden zou zijn toch zou ik jullie aanbevelen omdat de prijzen niet te duur zijn en de kwaliteit prima is voor wat je betaald

ze hadden als enige het product en super snel bezorgt

ik zocht coils voor mijn vape apparaat. overal waren ze uitverkocht gelukkig had mr joy ze en ze waren de volgende dag gelijk binnen 10/10 will buy again

Overzichtelijk website

Met hulp van iemand anders kwam ik uit wat ik nodig had voor mijn e sigaret Nu kan ik het zelf en dat is heel wat voor een digibeet

Altijd wat ik wil op voorraad en snel in huis

Beter kan gewoon niet

Super duidelijke site, Zeer nette prijzen Gewoon netjes en een goede snelle service.

Bestelling niet de volgende dag geleverd

Wat erg jammer is, want dat is de reden waarom ik hier bestelde, ondanks dat hier alleen nog maar een afzichtelijke kleur op voorraad was van het product dat ik nodig had. Anders had ik het net zo goed ergens anders besteld in een mooie kleur.