Versand ist schlecht

Sonntag bestellt, es wurde gesagt Dienstag kommt es an, ist immer noch nicht da heute ist Donnerstag.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goed en voordelig!

De site is makkelijk om te gebruiken en er zijn e liquids die maar 1,90 kosten! Ze bezorgen immens snel. Ik heb af en toe gehad dat ze iets verkeerd leveren maar dit word zonder extra kosten geregeld. Zeker een aanrader.

Lekker veel keus!

Fijne ervaring, bestelling is de volgende dag binnen. En je hebt ruime keus!

Hadt coils nodig en besteld en vervolgens volgende dag al in de brievenbus echt super er wordt veel geadverteerd nu bestellen en morgen in huis en vervolgens drie dagen later pas in huis. Maar bij de webshop Mr,Joy is het echt volgende dag in huis echt top en daarbij nog fantastische prijzen ook dus 2 vliegen in een klap

Top winkel!

Uitgebreid assortiment en gelijk de volgende dag mijn bestelling in huis!

GEWELDIG

Top service en snelle levering

een goede overzichtelijke site

ik kan makkelijk vinden wat ik zoek etc. er is alleen 1 minpunt waar ik tegenaan liep en dat is dat als je op je telefoon bestelt en je wilt een ophaalpunt kiezen lukt het niet ( ik heb een ios apparaat met safari) als ik dan via de desktopsite op mijn telefoon bestel kan ik het afhaalpunt wel kiezen.

Snel

Snelle levering, duidelijke omschrijving producten

Snel geleverd,

Zowel op zondag als op maandag bestelling geplaatst, beide keren netjes de volgende dag geleverd in de brievenbus, kies zeker vaker voor Mr Joy

Goed en snelle levering ben zeer tevreden!

Snel geleverd, goeie producten

Aangename ervaring

Super snel

Dit is de eerste keer dat ik bij mr Joy bestel. De e sigaret werd snel geleverd en de prijs lager dan elders. Ik ga zeker weer bestellen bij mr Joy

Wordt snel bezorgd. goede kwaliteit. En als je iets mist bestel je het gelijk

Ruim aanbod en een snelle bezorging!

Ruim aanbod en een snelle bezorging!

Bestellen en de volgende dag in huis

good

It's very good just sometimes but very rearly there are problems with the package actualy beign send or you can't track your package.

Snelle levering , alles zoals besteld

Geen problemen

TOP

Snelle verzending, goed verpakt. Doet wat hij beloofd

Zeer goed,te wienig voorraad van liqua liquid

Zeer goed ,alleen zonde dat ik altijd niet bij jullie kan bestellen door te weinig voorraad van het liqua liquid produkt dat wij gebruiken.

makkelijke website en snelle levering

mijn Iqos heets besteld en reeds volgende dag geleverd. Super

Prima shop met kwaliteit produkten

Duidelijke webshop met nette prijzen. Enige aanmerking is dat je wel je levertijden waar moet maken als je daar zo duidelijk mee adverteert. Volgende dag in huis werd niet waargemaakt. Erg jammer.

I recommend!

Great website, loads of products and extremely fast service! You are definitely going to find what you are looking for, and it will be with you in 24 hours! It's a great website and I would recommend to anyone.

Hat alles prima geklappt

Bin sehr zufrieden hat alles Prima geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer snel

zeer snel

Goede service, en snelle levering.

en een uitgebreide assortiment, waar je zeker kunt slagen.