Compleet aanbod van e-rookwaar. jammer enkel dat de site niet echt is bijgewerkt. Vele artikelen al maanden niet op voorraad. Prijzen zijn ok. Fijn dat er ook voor de dry herb damper aanbod is, maar ook hier geldt dat vrijwel het hele assortiment al maanden niet op voorraad is. Dus svp de site bijwerken en opschonen.

Uitstekend!

Snelle levering en goede service, kortom toppie!

Ruim assortiment en snel geleverd

Om 9 uur 's avonds besteld en een uur later al bericht dat de bestelling verzonden werd! Mr. Joy heeft een zeer ruim assortiment, het enige wat de winkel nog beter zou maken was een goede filter functie.

Veelzijdige webwinkel

Producten en prijzen zijn top. Levering gebeurt nooit als afgesproken wat jammer/irritant is.

Duidelijke website en snelle levering

via de makkelijk te gebruiken website heb ik besteld. De bestelling was de volgende dag al binnen

good

great service, no issues

Altijd snelle levering en goede informatie

Perfect / Vaste Klant

Dit is een erg goede winkel/webshop. Ik koop hier altijd mijn spullen. En kom regelmatig in de winkels. Alles verloopt altijd soepel. Aanrader voor iedereen. Klant is duidelijk hier koning.

Super goed

Vlug geleverd en alles in orde en goed verpakt

Snel

Snel en goed

Snelle levering! Website alles ook Goed duidelijk!

Goede ervaring, snelle bezorging

Goede ervaring, producten altijd uitstekend en zeer snelle bezorging. Erg handig bij bestellingen van e-liquid etc.

I like it

It is good

Makkelijke website en goede prijs kwaliteit verhouding

Product super makkelijk te vinden, hop in het mandje! Afrekenen via iDEAL en de volgende dag al in huis. Niets meer te wensen, super kwaliteit tegen de juiste prijs! Ik kom zeker terug.

Slechte klantenservice

Ik had een product besteld voor zelfde dag bezorging. Die was nooit aangekomen, omdat ze "mijn huis niet konden vinden". Vervolgens werd het pakketje verzonden naar een afhaalpunt, maar daar was het ook niet. Ik had ze naar aanleiding van dat een email gestuurd, maar die hadden ze ronduit genegeerd.

Altijd goed

Goed assortiment, snelle levering, fijne overzichtelijke webshop

Makkelijk te navigeren. Snelle levering.

Erg goed, snelle service

Van bestelling tot levering gaat heel snel. Een jaar geleden begonnen met e-smoker via Mr. Joy. Vanaf dat moment haal ik al m’n producten hier!

Goed wep schop

Goed uit gelegt

De Bestelling was juist en snel verzonden.

Very good

Just please I want you to check one missing flavor since while. Candy King, strawberry watermelon. Please if possible. Thanks.

Ik ben zeer tevreden.

Hoewel ik eerst wat negatieve reviews en reacties had gelezen, besloot ik toch bij Mr Joy te bestellen. Zaterdag besteld en nu (maandag) heb ik de besteling in huis. Snelle service, en hooge kwaliteit. Zal ik in de toekomst zeker weer bij Mr joy bestellen.

Echt schandalig

Ik heb een potje cbd wiet besteld waarop stond 3.5 gram. dat is heel makkelijk te berijken als er meer takjes en zaadjes in zitten dan wiet. echt ****mers

Easy to buy, great selection and good service

Really good selection and quick service!