Top & In orde!

Betrouwbaar

Goede prijs - correcte levering

Zeer vlotte dienstverlening

Veel keuze voor diy en snelle afhandeling van bestellen daar kunnen sommige een vb aan nemen. Doe zo verder en jammer als Belg die beperking van sommige dingen niet meer te kunnen bestellen maar ondanks dat toch een tevreden klant.

De merknaam komt hier tot uiting - een plezier om te bestellen!

Terecht eenvoudige bestelsite want er zijn.meer dan genoeg soorten - zeer goede filter op merk, soort, enz... - onmiddellijk bevestiging van bestelling en nadien levering - 2 dagen nadien foutloos geleverd

uitstekend

Keurige snelle mail na bestelling. Ik had per ongeluk mijn huisnummer verkeerd ingevuld en kreeg snel een mail

Snel en betrouwbaar

Op zondag besteld en op maandag geleverd! Product voldoet aan verwachting.

super

Vlotte bestelling. Uitgebreide website met heel veel keuze en eerlijke prijzen.

beste kwaliteit, goed contact met de service, snelste verzending. ik raad het ten sterkste aan

Zeer snel en correct afgehandeld

Zoals eerder gemerkt, snelle en correcte levering.

Zeer snel geleverd

Zondag besteld maandag afgeleverd

super goed en snel

Goed en snel

Site werkt niet goed

Heb je eindelijk je winkelmandje vol kun je niet afrekenen omdat de site vast loop Is mij al paar x gebeurd. Dan ga ik niet opnieuw weer, Bestel dan wel ergens anders

Fantastische kwaliteit en service!!!

top website!!!

SNEL GOEDKOOP KWALITEIT GELEVERD

SNEL GOEDKOOP KWALITEIT GELEVERD

Prima sevice!

Snel levering, geen problemen!

Handige website

Leuke website, makkelijk alles te vinden. Soms wel spijtig dat er niet meer in stock is van bepaalde zaken. Verder veel liquids en smaken voor de DIY. Ben tevreden.

Zeer tevreden.

Zeer vlotte en correcte bediening.

Correcte en vlotte levering

De volgende dag mijn bestelling ontvangen. Prijzen zijn goed en site is duidelijk.

Het is de eerste maal dat ik een bestelling doe

De bestelling zelf ging vlot, maar ik wacht bijna al een week op mijn bestelling

Heel vlotte levering

Top service en snelle levering.

Wat een super snelle levering. Vandaag in de ochtend besteld nu alles al nieuw. Geweldig. Producten zoals omschreven.

Snelle levering dat is top

Altijd snelle levering

nog nooit problemen gehad met Mr-Joy. Altijd snelle levering :)

Fijne overzichtelijk site, zeer goede en snelle service!

Fijne overzichtelijk site, zeer goede en snelle service!

Snelle levering, overdreven communicatie

Ik heb naar aanleiding van mijn bestelling van twee tientjes zeven (!!) e-mails van jullie ontvangen. Kan dat wat minder?