Top service en snel geleverd!

Veel keuze uit top producten voor een leuke prijs! Snel geleverd!

Snelle levering/goed en degelijk verpakt/ prima producten. Gewoon goed

Goeie en snelle service

Had het idd volgende dag in huis

nooit iets te klagen

altijd snelle verzending, nooit iets mis met mijn orders, een groot assortiment en goeie prijzen.

Mooi product en snelle levering

Mooie product en snelle levering

Snelle en goede levering

Erg fijn dat het binnen 1 dag is geleverd en in brievenbus past. Perfect!

Snelle levering en top product

Mooie e-smoker binnen gekregen. Mooi design en goede damp voor een mooie prijs De Aspire k2

Good service

Good experience

• Would you recommend us? No

Super producten, Super Service!

Assortiment is geweldig voor de nic salt liquid! In de ochtend besteld en gekozen voor dezelfde dag leveren. Netjes rond 5uur in de middag is mijn bestelling compleet geleverd. Zeker een aanrader en blijf bij jullie bestellen!

Bestelling geplaatst, volgende dag keurig ontvangen

Na de eerste keer bestellen een erg goede indruk.

De bestelling bij Mr. Joy ging gemakkelijk en de levering is bijzonder snel. Ruime keuze in assortiment. De site werkt gemakkelijk, al zou ik graag in de tab < 1 Ohm nog een keer op smaak willen kunnen kiezen. ( overigens ook nog op geen andere site tegengekomen). Al met al zeer tevreden.

Goede info

Doen wat ze zeggen leveren op tijd, zelfs op zondag

Snel en correct

Snelle en correcte levering. Meer moet dat niet zijn!

Zeer tevreden van service en producten

Levering de volgende dag en alles in orde top !

Fantastisch!

Ik ben superblij met mijn aankoop! De site verliep voor mij wat moeilijker gezien dit via mijn smartphone gebeurde, voor de rest ervaarde ik geen problemen! Snelle levering. Ik ben fan!

Goede en snelle service

hele goede service en voorraad. Snelle levering ook in het weekend. Top service, bedankt

zeer goed

altijd correct en op tijd geleverd.grote keuze van artikelen.

Still good

Still good service during the times. Only sad that choice of my favourite liquids is decreasing an also packaging has changed, now it doesn't fit in the mail box and package was delivered to the neighbours.

Betrouwbaar en op tijd

Bestelling op zondag gedaan en de volgende dag in goede orde gekregen. Gewoon top

Betrouwbaar en snel.

Betrouwbaar, alles netjes en snel geleverd. Aanrader !

Gewoon weg geweldig

Ik kon heel gemakkelijk vinden wat ik moest, daarna ging de betaling en de levering ook super ! Het beste vond ik dat je niet weken moest wachten op je bestelling maar dat het er gwn al na een dag is of de volgende dag. Het is zeker en vast mijn vaste bestel punt geworden

Nog steeds geen nalevering!!!

Ik miste 2 doosjes coils bij mijn bestelling. Ze zouden het nasturen maar tot op heden niets ontvangen

Helemaal top afgehandeld

Binnen een dag mijn bestelling binnen. Goeie service. Ger