Snelle goede service

Uitstekend!

Altijd alles in orde en dag erna levering in belgie!

Super snel geleverd en goed verpakt

Volgende dag in huis in een stevig brievenbus doosje

Top webwinkel.

Zeer goede en overzichtelijke webwinkel, alles op voorraad en meteen verzonden. Zeer tevreden.

snelle verzending, ruime keuze, prima service

snelle verzending, ruime keuze, prima service

Vind het een goede uitleg op de website

Goeie service snelle levering

Goede service & snelle levering

Pakketjes altijd voor mijn verwachting binnen savonds besteld dag erna rond middag al binnen top! En kwa prijs de goedkoopste! Zeker aan te raden

Mijn bestelling werd vlot verwerkt en snel en correct geleverd

Volgende dag geleverd

Groot assortiment en goede levering!

Een heel groot assortiment en een grote waaier aan betaalopties , de zending verloopt ook snel en correct

Top winkel

Top winkel

Prima producten en levering

Prima producten en snelle levering.

Alles tip top in orde

Goede levering

Goede levering en netjes op tijd in huis

Altijd snel verzonden, maar prijzig

De prijs van verzending voor kleine orders is aan de hoge kant ,waardoor je altijd meer besteld dan nodig.

Onttzettend tevreden!

Ik woon zelf in België en zij versturen ook naar België. De website is goed ingedeeld en zeer overzichtelijk. Ook als je iets koopt versturen ze zeer snel en zelfs ook meestal de volgende dag in huis, ook België! Doe zo voort jongens, echt super en veilig!

Service was top!

Snelle levering!

Snelle levering en goede service

ik heb mijn bestelling goed ontvangen binnen de beloofde levertijd. Het product is handig in gebruik. Kortom: een tevreden klant.

Produkten worden op tijd geleverd. Ik heb eenmaal een verkeerd produkt geleverd gekregen. Verder altijd correct.

Perfect!!

Perfect!!!

Fast delivery

Products are in order, packed properly

Aanrader

Van alles wat, voordelig en snel geleverd

Snel verzenden

Levering is snel en er zijn veel opties, maar opslag is er weinig.

Ontzettend goede en snelle service!

Ik bestel hier al heel lang en bij iedere bestelling is het snel en goed geregeld! Top bedrijf!

Snelle levering en goeie service

Zie boven