Top!! Overzichtelijk en supersnel actie.

Super. Wordt gedeeld op mijn facebook

Alles goed verpakt en op tijd geleverd

top service, goede prijzen. Snelle levering!

Zeer tevreden!

Gisteren besteld, vandaag zorgvuldig geleverd! Heel veel keuze.

Fast shipping, good prices and service

Have been buying here for years

Makkelijke site en duidelijk, goede uitleg van de producten. Makkelijk bestellen en een goede communicatie via de mail. Snelle levering de volgende dag in huis, Dank je wel. Met vriendelijke groet, Th van der Horst

Een hele fijne en goede service

Ik heb een cbd e-liquid besteld en was er super snel een een hele mooie site

Good service

I like the design of the websites it’s easy and good and have a lot of options also I liked the same day delivery .

Heb veel vape shops bezocht, maar mr-joy vape is wel een van de beste!

Ik kon alles wel vinden op de site. Het assortiment is heel groot dus je heb de mogelijkheid om uit heel veel verschillende dingen te kiezen. Super goeie vape shop!

Snel bezorgd

Gemakkelijk en snel!

Altijd goed, snel geleverd.

Super snelle levering

vlotte levering, en zeer content met mijn aankoop!!!!

Topservice !

Ik had een verkeerde betaalmethode gekozen en ik kon niets meer veranderen. Na 1 mailtje was alles geregeld en kon ik de juiste bestelling plaatsen. Ook veel keuze in e-smokers en e-liquids voor mooie prijzen! Dezelfde dag is mijn pakketje al verzonden!

Goed en snelle verzending

Als netjes dezelfde dag verzonden. Top

Fantastisch!!!

Ik kan alleen maar positief zijn, altijd kwaliteit, snelle levering, super service. Ik heb slechts 1x problemen gehad en dat kwam door Bpost, niét door mr Joy Na 1 mail was het opgelost en werd de zending opnieuw verstuurd. Ik heb niks dan lof over mr Joy!!

Goed geregeld

Alles was goed, snelle levering en goed product.

Prima prijs en altijd supersnelle levering, prima bedrijf!!!

Altijd mooi optijd, een keer een artikel te weinig gekregen en dit later gewoon gratis nog opgestuurd gekregen. Altijd goed op tijd!

Goede klantenservice

Mijn eerste bestelling ging fout, maar na een mail een opnieuw bestellen ging als perfect.

Is top

altijdt snel geleverd.

Super handige site

Goede klantenservice, en een overzichtelijke site

'S avonds besteld dag nadien thuis geleverd

Uitgebreid gamma

Service Top !

Zoals zovelen tegenwoordig verwachten we vandaag te bestellen en morgen al iemand met het pakket aan de deur. Vele online shops maken dit ook waar en daar hoort nu naar mijn ervaring deze shop ook bij ;-). Altijd leuk om te weten dat de klant op de eerste plaats staat.

Overzichtelijk en snel

Gebruiksvriendelijke website, ruim assortiment voor een goede prijs en supersnelle levering.

Goede ervaring

Mijn ervaring in de online shop is goed. Contact met de winkel is minder, geen telefonisch contact. Ik wou even snel een belletje doen om te zien of het product op voorraad was in de winkel, maar je kan alleen mailen. Wat erg jammer is. Verder was het bezoek matig en voelde me niet geholpen/begrepen.