Te laat geleverd.

De bestelling is voor 12.00 geplaatst en verstuurd, echter is het pakketje pas de volgende dag geleverd. Enorm teleurstellend bij het aanbieden van deze service dat dit niet gegarandeerd kan worden blijkbaar.

Lekker

Lekker en makkelijk

Super snelle levering. Product zoals beschreven. Ben Super tevreden. Shop echt een aanrader !!

Duidelijk en snel

Lekker duidelijke website en afhandeling van de bestelling is echt super snel.

Als je zegt: de volgende dag in huis, dan ga ik daarvan uit.

Ik zit al de hele dag zonder e-liquid omdat ik ervan uitging dat het gisteren aan zou komen. Koop hier nooit meer.

Jullie leveren zoals beloofd word op de site.

Scherp geprijsd en duidelijke site

snelle overzichtelijke webshop. Scherp geprijsd. Enige minpuntje is verwachte dag bezorging is wat voorbarig met 1 dag. Over het algemeen duurt het een dag langer dan aangegeven.

Uitmuntend

Via mijn vader deze online winkel en dankzij zijn geweldige ervaring met jullie ik nu ook zeer tevreden! Goedkoop en super snel!!

keuze is reuze en altijd een snelle levering

nooit een slechte ervaring gehad, website is overzichtelijk en alles is bijna altijd leverbaar

Wisselend gevoel.

Ik heb gebeld ivm vraag die bepaldend was voor de bestelling, maar werd (na melding mail te sturen) direct verbroken. Direct een mail gestuurd op vrijdag ochtend, hier is pas op zondag op gereageerd. (wel met excuses). Daarna gekozen voor de optie "voor 12 uur besteld, zelfde dag in huis". Kreeg netjes bericht dat mijn bestelling is verstuurd op vrijdag middag. Echter niets ontvangen in de avond. Daarna op zaterdag nogmaals een bericht dat bestelling (weer?) is verstuurd en op zaterdag dan ook ontvangen. Bestelling is verder top, netjes geleverd, en ben er blij mee. Maar de eerste service was deze keer toch wel teleurstellend. (reken er op dat dit eenmalig was).

Fijne snelle levering

Fijne snelle levering. De volgende keer ga ik zeker weer de bestelling hier plaatsen.

Altijd tevreden met ze!

Ik doe al een tijdje mijn bestellingen via deze website. Levering is super snel, website kan je alles snel en overzichtelijk vinden. En de prijzen zijn goed en eerlijk.

Mooie prijs, snel geleverd!

Aan te bevelen webshop met ruim aanbod

Duidelijk ,overzichtelijk en aantrekkelijk

Vond de website erg fijn, zeker omdat ik mijn eerste vape hier heb aangeschaft en dus er niet heel veel van wist, maar door de informatie die zij erbij gaven heb ik uiteindelijke mijn keuzes kunnen maken! Top vind ik het!

Super snelle levering

'S avonds besteld en de dag erna al binnen. Super service.

Wauw

Wat een geweldige site met de juiste info over de inhoud van Pg en Pv. Een duidelijk overzicht van zoveel verschillende smaken. Hopelijk heb ik goede smaken uitgekozen :-) :-)

Niks op aan te merken

Altijd goeie ervaringen gehad dus helemaal top !

Zoals altijd is alles snel en goed geleverd

Super goed!

Als ik bestel heb ik het de volgende dag in huis en dat maakt het zo fijn. Verder hebben ze ook van allerlei lekkere smaakjes. En ik probeer telkens weer een nieuwe. Goed bezig!

prima :)

snelle bezorging, prima :)

Duidelijke en overzichtelijke website Vlotte manier van bestellen

Top service veel uitleg over producten

Bestelling was 2de dag binnen zeer tevreden, veel keuze in producten met goede laag prijs in verhouding met andere webshops, Bedankt mr-jou voor jullie service,

Voor mij de meest betrouwbare, goede en snelle shop... groot assortiment en goede service, top dus

Not delivered when promised

Ordered on thursday afternoon with promise of delivery on Friday afternoon for this then to be changed to Monday... 4 days after buying the product? The reason I used your site was to ensure quick delivery.

• Would you recommend us? No

Uitstekend!

Precies de service die beloofd wordt en die je als koper graag krijgt