Gewoon goed!!

De bestellingen zijn altijd op tijd binnen en als er iets mis is word je altijd goed geholpen. Top service

Zoals het hoort.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en bij een, altijd mogelijke, probleem wordt dit passend en snel opgelost.

Snelle accurate levering.

Overzichtelijke website en snelle levering met correcte informatie.

Vriendelijk en behulpzaam

Na een E-smoker geleend te hebben van een vriend zelf maar wat e-liquid besteld, echter ben ik iets te uitbundig geweest met mijn keuze en besloot samen met mijn broer maar naar de winkel te gaan. Er is daar een breed assortiment aan apparaten en smaken die allemaal getest kunnen worden. Er stond een vriendelijke jonge dame achter de toonbank die al vrij snel kwam vragen of we het konden vinden. Ik denk dat de overweldiging een beetje van onze gezichten af te lezen was. Ze heeft ons uitstekend geholpen en we zijn ook beiden tevreden met een apparaat en e-liquid naar buiten gelopen. Ze heeft beiden apparaten geïnstalleerd en goed uitgelegd hoe het werkt. Dit is een heel goed begin van een voorheen uitzichtloos avontuur om ooit eens te gaan stoppen met roken.

Super snelle service. Meestal... vandaag bestellen en daags nadien in huis. Prijs valt steeds mee en kwaliteit ook altijd goed.

Het is een mooie site met veel aanbod en sneller levering. Altijd alles op tijd en compleet geleverd.

Excellent service

Right products delivered at the right time. What’s not to like?

Goede service, duidelijke site.

De site is overzichtelijk en de bestelling wordt snel geleverd. Prijzen zijn goed. Aanbod is groot.

Makkelijk bestellen veel keuze goede prijzen overzichterlijk fijn dat je met Paypal kan betalen

Snelle levering!

Makkelijke site en producten snel geleverd

Groot aanbod en snelle levering

Enkel positive ervaring met Mr-Joy. Groot aanbod van vapers and e-liquids en steeds voldoende stock. Levering is snel!

Snelle levering, alles in orde

Ik had een positieve ervaring met mr joy, alles werd snel geleverd en alles was in orde

Super snelle levering

Super snelle levering, juiste producten aan de juiste prijs

Goed product en snelle levering zelfs de optie om de zelfde dag nog in huis tehebben.

Snelle bezorging, goede kwaliteit.

Top.

prima service.....prima producten

prima service...klantvriendelijkheid...prima producten is aanbeveling waardig

Snel en duidelijk

Vanmiddag vape besteld en morgen ligt ie in de bus. Erg snel en ook veel keuze!

goede service

veel keuze en veel voorradig, snelle service en snelle levering!!

Supersnel, netjes verpakt, en geen lekkende flesjes, grote klasse

Het adres sprak mij aan omdat ik vroeger in de Marnixstraat gewoond heb. Na alle ontberingen van zoekgeraakte en veel te laat geleverde pakjes was dit een verademing. Mijn vrouw nam het in ontvangst en was verwonderd. Zo snel. Heel veel succes gewenst. Dit is klasse. Groet, Ger van der Meulen.

Snelle en.correcte levering

Schnelle Lieferung

alles prima

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service.

Top voor elkaar

Gisteravond bestelling geplaatst en vanmiddag al binnen. En dat in deze periode van Corona-maatregelen. Top!

Snelle levering en goed contact!

Mr Joy levert altijd super snel binnen één dag, zodat je nooit zonder liquids hoeft te zitten. Ook zijn de e-liquids een spotje van een prijs. Als er een probleem is, is de contact goed én snel.

Altijd snel, altijd goed

2 soorten coils besteld en de volgende morgen al ontvangen. Zoals gebruikelijk snel en goed!