Beste die er is!

ik bestel altijd mijn e-liqueds op deze site. En zal dat altijd blijven doen!

Ik ervaar de bezorging van mijn bestelde producten niet goed!

ik had een aantal dingen besteld die ten eerste al een dag later werden bezorgd als beloofd, en daarbij waren was er de hele dag iemand thuis en alsnog zeggen ze dat jullie ons niet thuis groffen dus hebben ze het maar bij primera afgegeven terwijl er bij ons niemand thuis aan de deur is geweest en nu kan ik i.v.m. werk pas na het weekend mijn producten op gaan haldn bij de primera. Dus jullie slogan met voor 23.30 besteld volgendedag in huis klopt niks van want waarschijnlijk had deze bezorger gewoon geen zin om het aan huis af te leveren

Makkelijk bestellen en snel in huis ! Klasse !

Daar hoef je dan weinig woorden aan toe te voegen.

Uitstekende kwaliteit en snelle service. Klantenservice in de winkel is ook erg goed

Heel tevreden van

Heel goede service en snelle levering

Trage levering

Spijtig maar hier kan mr joy niets aan doen. Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

snelle afhandeling

heel fijn dat men er alles aan doet ook al is je favoriete smaakje niet voorradig! top

Goed betrouwbaar bedrijf.

Had een keer een verloren bestelling, en heb ik een mail naar Mr-Joy gestuurd en werd snel gereageerd en is opgelost door een vervangend product te sturen

alles tiptop

een echte aanrader ,super snel .

Ze doen wat ze beloven

Goed assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, ben erg tevreden

Uitstekende site, perfecte afhandeling en snelle levering. Klantje bij.

Heel vlotte en snelle levering

van jullie geweldig

maar post.nl hele verpakkingsmatriaal was zwaar verkreukeld en nat van de regen. waardoor de inhoud ook verkreukeld aankwam.

Supersnelle levering

Ik ben zeer tevreden!

Zeer goede service

ik vond alles zeer snel terug op de website en binnen de 2 dagen had ik het thuis geleverd. Top!

Website duidelijk en praktisch. Wellicht kan er op de site nu wel geplaatst worden dat ivm Covid levering kan vertragen. Dat mis ik wel

Prima! Lekker snel bezorgd. Wel te veel mailtjes over voortgang bestelling.

Prima! Lekker snel bezorgd. Wel te veel mailtjes betreffende het bestelproces. Hoeft van mij niet.

Alles duidelijk en snel alles bezorgd.

Nog nooit problemen gehad met bestellen.

Rappe levering heel goed top

Hele snelle levering

Altijd goede kwaliteit producten

snelle levering en precies wat je besteld!

snelle levering en precies wat je besteld!

Overzichtelijke site, snelle levering

Per ongeluk verkeerde e-liquid besteld. Is door Mr-Joy prettig en snel afgehandeld.

Super webshop

Handige site bestelling volgende dag al in huis helemaal super

Groot assortiment, overzichtelijk

groot assortiment, duidelijke interface, goed menu met de submenu's voor merken etc

Vandaag besteld, morgen in huis, zelfs in België!