Super snelle levering, overzichtelijke en duidelijke website!

Er wordt op de website veel uitleg gegeven bij de verschillende artikelen. Bijvoorbeeld bij de coils; wanneer vervangen en hoe je dat kunt zien. Erg handig! Verder ontzettend veel smaken liquids, 24 pagina's.. Als je hier niet slaagt, dan weet ik het niet meer..

Goede website met veel keuze en snelle levering!

Goede website met veel keuze en snelle levering!

Veel voorraad en snelle levering!

Grote website met veel voorraad en eenvoudige procedure om te bestellen, ook in het buitenland.

Niet dezelfde dag verstuurd

Ik heb speciaal bij mr-joy besteld zodat ik de bestelling (voor 12 uur) nog dezelfde dag zou ontvangen. Volgens de link zou het tussen 17.30- 21.30 bezorgd worden maar als ik om 23.00 kijk staat dat de bestelling wel is aangemeld maar niet bij de vervoerder is. Ik heb extra verzendkosten betaald om het via deze site dezelfde dag in huis te hebben. Ik begrijp dat het momenteel druk is, maar dan moet je deze service niet bieden en zeker geen onjuist tijdstip door geven. Ik zal hier niet vaker bestellen.

Uitstekend!

Goede omschrijving. Supersnelle gratis levering! (Dezelfde dag) en perfect nazorg!! I

Snelle levering van alle topmerken

Alle mogelijke topmerken en eerlijke prijzen

Dishonest

I made two orders, one was for a "dry herb" vaporizer that only takes liquids and waxes, so impossible to use with dry herbs and a starter kit which was supposed to include the vape and some nicotine things, only the vape arrived. Be careful with what you order and think twice before buying from this place.

• Would you recommend us? No

Eenheel verzorgde site en makkelijk navigeren

Supersimpel bestellen met paar klikken. Top.

Prima winkel

Snelle levering, ruim assortiment, prima service. Aanrader

Goed opgebouwde en duidelijke site, snelle levering, ook naar België, eerlijke prijzen, snelle en communicatie. Kortom, een absolute aanrader. Af en toe een tekort aan producten.

Altijd netjes en snel bezorgd!

Altijd netjes en snel bezorgd!

Al meerdere keren liquids gekocht via mr-joy en dat blijft ik ook doen. Altijd een goed assortiment en een goede levering. Ga zo door!

Super snel leveren , super kwaliteit

Super aroma's en snelle levering!!!

Voor 12 besteld, in de avond nog geleverd. Super! Ik haal mijn base uit Duitsland per liter en hier mijn aroma's. Super smaken!

Uitermate tevreden

Ik heb nog geen enkele nare/mindere ervaring meegemaakt. Alles werd altijd netjes op tijd geleverd en uiteraard was deze levering ook volledig zoals de geplaatste order. Hele dikke aanrader dus!

Tevreden. Geen minpunten.

Ruim assortiment. Bezorging altijd op tijd. Fijn dat de meeste bestellingen door de brievenbus past. Goeie shop.

Super snelle levering en mooi breed aanbod

Erg fijne winkel waar ik altijd mijn liquid bij bestel vanwege het brede aanbod. Tevens is de verzending ook altijd snel dus gewoon toppertje!

Heel veel op voorraad en snelle levering

Super service

Mooi assortiment en vlotte levering

De reden dat ik bij mr-joy iets kocht, is ruim assortiment en goede prijzen voor hun artikelen. Mijn bestelling was snel verwerkt bij mr-joy. Vrijwel direct een code van koerier.

Snelle levering, goede prijzen

Bestel al enige tijd bij mr. Joy. Levering is altijd keurig op tijd en de liquids zijn goed geprijsd.

SUPER SNEL

Prima service & super snel levering. Top!

GEWELDIIIIIIIGGG

GEWELDIIIIIIIGGGGG

Goed en snel

Snelle levering, goede prijs en lekker vapen

Goede service, online en in winkel

Goede prijs, goede service. Alleen jammer dat niet altijd alles op voorraad is

Makkelijke bestelproces

Het is eenvoudig om iets te bestellen. Wat ik wel jammer vind, is dat ik de e-smoker alleen op een doosje kan zien. Het was beter geweest als jullie de e-smoker op een foto hadden staan in plaats van een doosje van de e-smoker. Het is erg prettig dat jullie de klant op de hoogte houden van de bezorging, dus ook als er vertraging plaatsvindt.