Trage verzending

Verzendingen kan je nooit op rekenen dat het ook echt de volgende dag in huis is. Ene keer wel ene keer niet. Vaak ook niet. Wanneer je niet thuis ben en het past niet in de brievenbus dan moet je het gelijk bij een depot ophalen ipv dat het bij de buren wordt afgeleverd. Helaas is dit de enige leverancier voor bepaalde merken,

Goede kwaliteit, en een snelle levering.

Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Er is een ruim aanbod aan producten en merken. Verzendkosten zijn laag, en de levertijd is snel en uitstekend. Uit alle online webshops is dit toch één van de beste!

vlotte en correcte levering.

Ik krijg wat ik bestel aan een mooi tempo. Tevreden klant!

goede site, makkelijk alles te vinden Bezorging duurt lamg

Snelle Reactie

De levering is nog niet geweest, maar er wordt snel en accuraat gecommuniceerd wat dan ook zeer prettig is.

Fijn prijs, assortiment en verzendtijd. Helaas, de laatste keer heb ik niet de bestelling over 50e hetzelfde dag ontvangen maar dat is een fout van DHL.

alles netjes geregeld

een hele duidelijke site waarop alles makkelijk is te vinden, genoeg variatie in alle producten en prijsklasse en snelle levering !!

Veel voorraad, artikelen duidelijk omschreven met genoeg info

Veel keuze. Alles duidelijk omschreven met Genoeg uitleg voor starters. Helemaal happy.

Snelle afhandeling

Ook op mail snelle duidelijke reactie gehad

Uitstekende shop

Steeds een correcte en snelle levering, grote keuze en mooie beschrijving bij de artikelen, top!

Op tijd. Uniek. Reageert direkt.

Heb altijd een goede ervaring gehad met mr joy. Ik ben niet iemand van veel woorden maar ik bestel altijd bij hen dus is het goed wat ze doen.

Snelle levering,wel m gehad dat bestelling niet volledig was maar zonder problemen werd dit opgelost.

Overzichtelijk

Veel keuze van verschillende producten. Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima service snel geleverd

Niet verder zoeken, this is the place to be!

Ik bestel sinds maandje of 6 regelmatig bij MR.JOY en bevalt uitstekend. Is er een keer een probleempje, dan lossen ze het heel prettig op.

Levering bij mij nog nooit de volgende werkdag.

5 a 6 keer online besteld. Ook voor de Coronacrisis. Maar helaas nog nooit de volgende werkdag mijn bestelling ontvangen. Ondanks de 'belofte' op de website. Wel een zeer ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Correct!

Probleemloos

Snelle verzending en een ruim assortiment te verkrijgen

Betrouwbaar en snel!

Al vele malen eerder mijn e-smoke artikelen bij mr. Joy besteld en iedere keer weer naar volle tevredenheid. Uitgebreide informatie over de status van de bestelling via de mail.

Top webshop. Snelle levering.mooi assortiment.Niet duur en een fantastische klantenservice. Wat kan je nog meer willen!?

Veel keus

Goede site

Snelle en goede bezorging, nette site met veel producten.

Top.

Ruim assortiment en snelle levering.

Zeer snelle service!

Zeer snelle service!

Een dikke aanrader.

Prima service en snelle levering.