goede en snelle leveringen

duidelijke site. snelle levering. alles goed verpakt.

Gebruiksvriendelijke website, heel snelle levering, alles heel ok!

Geweldig!!!

Bestellen..betalen.. dag erna binnen. Artikel naar wens. Goed verpakt. Goede prijs. Op naar mijn volgende bestelling!!!

Top materiaal!

Lekkere salt nic’s! En heel mooie toestellen

Prima site

Heel fijn dat de bestelling altijd, maar dan ook echt altijd, de volgende dag bezorgd wordt. Jammer dat niet altijd alles op voorraad is en soms ook heel lang niet voorradig is....

Webshop prima, verzenden minder geworden

Heel blij met de webshop en hun assortiment. Genoeg keuze en mooi overzichtelijk. Contact bij leverfout/problemen snel verholpen wanneer nodig. Echter ga ik persoonlijk hier niet meer bestellen vanwege dat wanneer ik als brievenbus post iets bestel dit niet meer in de brievenbus afgeleverd wordt. Ik snap dat MrJoy weinig invloed heeft op DHL. Maar na 46 bestellingen die netjes in de brievenbus zat na werk sinds 2017 zijn de laatste 5 bestellingen iedere keer afgegeven bij een ophaalpunt of leveren ze het iedere dag niet in de brievenbus. Mr Joy zou als het mogelijk is op de envelopen kunnen zetten dat het in de brievenbus mag worden afgeleverd. Zojuist heb ik de bezorger de deur open gedaan toen ik snel naar de deur rende en scheurde de DHL wagen weer weg. Zoals ik zeg kan MrJoy hier niet veel aan doen. Maar brievenbus bezorging is wel een service die hun bieden waar ik liever gebruik van maak.

Snel en kundig!

Ruim assortiment en altijd snel bezorgd. Helemaal top!

Snel en adequaat!

Mijn bestelling gedaan; direct antwoord met de levertjes. Vervolgens geleverd zoals aangeven. Scherp geprijsd wat altijd prettig is.

Snel geleverd, eerlijke prijs en goeie kwaliteit!

Veel keuze en altijd netjes op tijd geleverd.

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis.

Zeer snelle levering

Beste electronic smoking shop

Goede service snel geleverd geen problemen

Snelle correcte verzending, alles goed verpakt . Een aanrader

Gewoon goed

Correct en steeds snelle uitlevering

Betrouwbaar en Snel

Mijn pakket was heel snel verzonden! De bestelling was geplaatst op zondagmiddag en op maandag was hij al geleverd! Verder, de winkel is heel goed bevoorraad, klanten hebben meerdere betalingsmogelijkheden en de medewerkers zijn heel vriendelijk en reageren snel op e-mails. Alleen is de website niet echt gebruikersvriendelijk.

Supere snelle levering!

Hele fijne webshop!

Heel snelle levering

Heel snelle levering en super service. Snelle reacties via mail ook

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima producten

goede service en vlote levering

reageren goed en redelijk vlot op email. tot nu toe geen miskoop gedaan hier. zijn goedkoper dan mijn lokale leverancier met bijvoorbeeld nicotine boosters. het enige is dat de mijn pakketje tot nu toe te groot zijn voor brievenbus levering, kan ook aan mijn bestel hoeveelheid liggen.

Alleen positieve ervaringen

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle levering

Makkelijk, goed en snel

Mr joy levert altijd snel en op tijd. Bij problemen helpen ze altijd vriendelijk en correct. Aan te bevelen aan elke vape fanaat!

Heel goed.

Een heel goed overzicht over de artikelen en een hele goede service en lekker heel snel in huis dat vind ik heel fijn winkelen bij mr joy

3x Top

Vaak bij hun bestelt. Altijd snel geleverd.

Makkelijk bestellen en veel verschillende keuze.

Ik vind het fijn dat er veel verschillende keus is aan smaakjes en dat het er erg overzichtelijk uitziet. Bestellen gaat makkelijk en krijg het erg snel thuis geleverd.

Gemakkelijk te bestellen en meestal de volgende dag geleverd ook in België.