Snelle verzending, goede producten.

snel, kwaliteit, perfect

je weet wat je krijgt, duidelijke beschrijvingen op de site, groot assortiment, snelle levering en prima prijzen. ondertussen de enige webshop die ik gebruik voor mijn esigaret benodigdheden.

Veel keuze en zeer betaalbaar

Ik heb me een starters kitje aangekocht bij jullie en ben er zeer tevreden mee. Een echte aanrader. Alsook bij jullie zeer snelle bediening en vlugge levering.

Zeer accuraat, en snelle levering, top

Perfecte website, een voorbeeld voor andere websites.

Altijd goed geholpen en leveren snel

Nooit problemen gehad met mrjoy ik bestel al jaren al mijn producten hier en zal dat blijven doen.

goede shop en snelle levering

Jammer, dat er steeds minder brievenbusdoosjes bezorgd worden de laatste tijd...

Goeie webside

Leuk in gekocht

Prettige webshop

Al een paar keer besteld en nog geen enkele keer later bezorgd dan op de site staat aangegeven. Echt supersnel!

Goede en snelle service.

Duidelijke site en goede service.

Spot on service & delivery!

Goede service en snelle levering.

Gewoon super

Correcte prijzen,veel keuze,snelle levering

Matig

Ik kreeg een bestelling binnen waarvan twee prima producten (ik had drie liquids besteld). Echter was had één liquid een THT datum van 07-2020. Dit terwijl het nu 17-06-2020 is. Doosje was ook beschadigd. Jammer. Wel tevreden met de andere bestellingen.

kan beter

kocht een nieuwe apparaat bij jullie, was gefrustreerd toen ik achter kwam dat batterijen niet inbegrepen was. ik had geluk dat ik de batterijen van mijn volgende apparaat kon gebruiken

Alles bestens, gerne wieder.

Alles bestens, gerne wieder.

Bestelling altijd snel en goed bezorgt

Correct en stipt

Bestellen en betalen verloopt vlot, levering zoals beloofd dag na bestelling.

blijft gewoon goed.....

bestellen is overzichtelijk en makkelijk, bezorgen is lekker snel.

Goed maar niet uitzonderlijk

ik vond de layout niet altijd even duidelijk maar is wel gebruiksvriendelijk

Goed en snel

Super fijn om hier te bestellen, makkelijk en volgende dag alles netjes in huis. Tussendoor word je steeds op de hoogte gehouden van je bestelling

s'Ochtends besteld en ik kon zelfs avondlevering aanvinken en het was idd 'sAvonds geleverd! Helemaal top. Assortiment is uitgebreid en wat ik ook ontzettend handing vind is dat het aantallen wordt weergegeven wat op voorraad is. #GaZoDoor!

Snelle levering, goeie producten

Snel en betrouwbaar

Site van een vriend gekregen. Groot assortiment en duidelijke uitleg over alles. Dus mijn bestelling was zo gemaakt.

Goede snelle service

snel besteld nog sneller bezorgt top

overzichtelijke webshop groot assortiment

snel overzichtelijk en makkelijk bestellen

Uitgebreid Assortiment voor ieder wat wils en snelle levering.

Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment smaakjes en vapes en toebehoren. Voor ieder is er wel een smaakje te vinden of je nou houd van zoet of tabak met of zonder nicotine er is genoeg! Tevens de gratis en zeer snelle levering de volgende dag is ook echt top!