Bestelling altijd snel en correct.

snelle,correcte levering Ruime keuze

Dit is goed

Zeer tevreden ruim assortiment voor ieder wat wils. Snelle levering ben er ook erg tevreden over

Steeds een goede service

De website is zeer gebruiksvriendelijk, je kan je bestellingen ook onmiddellijk betalen met een bankcontact app. bestellingen komen steeds correct en binnen de afgesproken termijn thuis aan.

De beste E-liquids te vinden.

Steeds uitstekende kwaliteit en supersnelle levering. Breed gamma aan vloeistoffen en ander producten beschikbaar aan scherpe prijzen.

Mr-Joy, 3 x Beter

Mr-Joy, makkelijk om te bestellen. Mr-Joy, goed betaalbaar. Mr-Joy, zeer snel. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben over mijn bestellingen, zoals de laatste keer, zondagavond, ik zie dat mijn voorraadje op is. Paniek. Geen zorg, Mr-Joy is er. Snel besteld en op maandag al geleverd, wat kun je nog meer wensen, zeker in deze tijd van Corona. ;-)

Goeie service en goede producten en snelle levering

Alleen maar positief!

Good place

Not much else to say

Na een foutje met de levering werd mijn bestelling terugbetaald en werd mijn product ( eleaf istick) alsnog geleverd. Wat een service !

Overzichtelijke website

Redelijke prijzen

Super goede webshop met snelle service en lekkere smaakjes.

Binnen een uur verzonden!

En volgende dag in huis!

Duidelijke website, uitgebreid assortiment en een snelle levering!

Heb nu al een aantal keer besteld bij Mr Joy. Levering is altijd optijd gekomen. En site is er overzichtelijk door de vele kopjes met categorieën.

Supersnelle levering!!

Zondagnamiddag besteld en maandagnamiddag in huis!!

Altijd goede levering

Ik vind het een goede duidelijke site en nooit geen problemen met de levering

Mijn bestelling word altijd netjes en op tijd bezorgd

Snelle levering en redelijk goedkoop

Goede prijzen, snelle levering en fijn service via klarna

Enjoy MR. JOY

De keuze is reuze! Waar voor je geld Snelle levering Goede service Vriendelijke correspondentie

Super snel geleverd

Snel geleverd en dat zonder verzendkosten.

Over mijn bestelling heb ik niets te klagen. Het pakketje was er sneller dan ik dacht. Maar de levering ben ik niet tevreden. Mijn pakketje werd gewoon naar mijn voordeur gesmeten, en de chauffeur was weg. Al een geluk dat dit goed was ingepakt door jullie. Anders was mijn nieuwe vaper gewoon kapot. Van PostNL ben ik geen tevreden klant.

Perfect afgehandeld

snel

snel en goedkoop, dus in een woord geweldig