Een zeer fijne zaak om te komen en online snel en accuraat geleverd

Een zeer fijne zaak om te komen en online snel en accuraat geleverd goed verpakt snel verzonde.

Prima service en snelle levering!

Prima service! Ook retour geen probleem

Goed spul en snelle levering.

Goed spul en snelle levering.

Goed en snel geleverd

overzichtelijke site, makkelijk zoeken en snelle levering.

goede produten en snelle levering TOP !

prima site

Vlotte en correcte service

1 a 2 nachtjes slapen en je pakket wordt thuisbezorgd!

Vooraad

duurd lang voor mr joy zijn voorraad bij vult alles is erg lang leeg .

Overzichtelijk, snel, simpelweg ideaal

Als je op de website vindt wat je zoekt, dan raad ik zeker aan hier te bestellen, nergens werd ik zo snel bediend! Voor de meerwaarde zoekers had ik toch gehoopt op wat meer high end spullen, maar dat is dan ook het enige wat ik kan opmerken.

Een ruim assortiment en een Super snelle levering !

Voor het eerst een bestelling gedaan bij mr-joy en ik kan alleen maar tevreden zijn! Zeer snelle levering en qua prijs kan ik mijn product nergens goedkoper vinden!

Goedkoop en betrouwbaar en de beste kwaliteit

Al een jaar of 2 trouwe klant en nooit teleurgesteld geweest zowel als online als de winkel

Snelle levering, behulpzame klantendienst en een mooi assortiment!

Super snelle levering. Ook op klachten snelle en goeie hulp en reactie.

Goed, snel en wordt goed op de hoogte gehouden!

Nu je kan zien hoeveel de voorraad is is het een stuk prettiger winkelen! Levering ècht de volgende dag! Ik ben een tevreden klant!

Fastest Shipping Ever

Love the Shipping and I loved all the flavours which I have tried! My favourite was the Parrot vape watermelon yet it has been sold out for a while.

Vaak snelle bezorging

Meermaals besteld bij mr. Joy. Goed ervaren. Mis alleen de coco pods voor de caliburn. Ze hebben eindelijk de sixlicks smaakjes weer top!

Zeer tevreden!

Zeer ruime keus, uitstekende webshop en snelle levering!

Snelle en uitstekende service.

Volgende dag alles keurig op tijd geleverd.

Snel, duidelijk en goed!

Goede uitleg over de producten. Snel en gebruiksvriendelijk. Ik heb op meerdere sites gekeken maar vond jullie de fijnste site en heb onder ander daarom gekozen om de bestelling bij mr-jou te plaatsen!

Uitstekende service en levering .... een aanrader ....TOPPIE !

Uitstekende service en levering .... een aanrader ....TOPPIE !

Super snelle levering

Tussen het bestellen en leveren zat niet 12 uur tussen. Super snel geleverd en zal bij jullie vaker bestellen

Goed assortiment maar niet altijd correct

Ik koop al een jaar altijd mijn spullen bij mr. Joy en de kwaliteit is super. Ze hebben ruime keuze in het assortiment en veel producten. Meestal zijn de bestellingen snel in huis maar het gaat ook best wel vaak fout. Ze beloven voor 23:30 besteld morgen in huis maar dit is al meerdere keren 1/2 dagen later geworden. Dat is wel jammer. Verder gewoon top bedrijf.

Perfect service

I've made plenty of orders here and if there's any delay i get compensated, even when i don't ask for it. Of course, that's only if there is a delay which so far wasn't such a common issue (however, this review would be much different if it was for DHL)

zeer tevreden

Ik bestel hier al een tijdje en zeer tevreden. Alles zeer rap geleverd naar België. Altijd goed verpakt en goede kwaliteit liquids voor een zeer betaalbare prijs. Enige wat ik soms mis als vaste klant is af en toe eens een korting of een leuke attentie. Maar voor de rest is dit mijn favoriete winkel om mijn liquids te kopen. doe zo voort :-) top en bedankt om tijdens lockdown toch correct te leveren.

perfect

snelle levering en goede kwaliteit van alle artikelen