Zeer correct

Altijd correct en zeer snel geleverd, zeer klantvriendelijk

perfecte service

De online bestellingen zijn altijd perfect de volgende dag in huis dit vindt je tegenwoordig niet zo snel meer.

Ontzettend achteruit gegaan.

Toen ik begon met bestellen bij mr joy verliep alles soepel. Na enige tijd waren er meerdere dingen voorgenomen zoals het versturen van verkeerde producten (hoeveelheid mg nicotine) tot verzendingen die veels te laat gedaan werden. Ik bestel altijd de dag voor 23:30, maar krijg de afgelopen tijd alles vervolgens pas veel later binnen dan de volgende dag (zoals omschreven op jullie website). Als jullie de voor 23:30 bestellen, morgen in huis niet kunnen naleven dan kan je dit beter weghalen. Erg jammer.

• Would you recommend us? No

Goede en vlotte service

Bestel hier al jaren en ik vind de kwaliteit goed van de eliquids, vlotte service.

Top!!!

Handige website, super snelle levering (Zelfs naar België) en producten steeds in orde! Top service voor een correcte prijs!

Supersnel

Echt 1 minuut voor 23.30 besteld en volgende dag al bezorgd

Kort.

Ik kreeg een link toe geappt. Met info over jullie en de juiste e-sigaret. Iemand die zich er goed in verdiept had en die ik hierin vertrouw, heeft jullie aanbevolen. Dus zo ben ik bij mr-joy gekomen. Heb meteen besteld.

Top webshop en winkels

Altijd goede service zowel in de winkel als online!!

Netjes de volgende dag geleverd

In de praktijk klopt zo goed als altijd alles

Het is wel goed te weten dat er nogal eens geen stock is van bepaalde liquids. De website informeert hierover.

goede klantenservice, snelle bezorging

makkelijke website, hele snelle en goed bezorging

altijd in orde, zelfs met coronacrisis

altijd in orde, zelfs met coronacrisis

Snelle behandeling en feedback

Telkens je iets besteld krijg je bijna onmiddellijk een mailtje dat je zending klaar gemaakt wordt voor verzending , vrij snel en verzorgt

Kwaliteit

Altijd goede kwaliteit geleverd en snel.

Goede service, maar vaak spullen niet op voorraad

Goed en snel. Veel keuze. Helaas is alleen sinds een half jaar elke keer alles snel uitverkocht

Service zoals je mag verwachten

Bestel inmiddels 2 jaar bij Mr-joy en dit is altijd een joy gebleken, nooit problemen mee gehad. Scherp in prijs en bij tijds met het assortiment. Ben 1x in de shop geweest en vriendelijk te woord gestaan.

gemengd gevoel

waarom verschil tussen .nl en .be. sommige producten zijn niet verkrijgbaar op .nl en wel op .be. wat is het verschil, kopen toch bij dezelfde winkel Waarom niet mogelijk om korting codes in te geven op .be

Een ruime keuze en zeer snelle service

Ruime keuze aan liquids, coils en toestellen. Alles wordt steeds netjes in orde de volgende dag geleverd.

Snelle bezorging, voor 23:30 besteld is volgende dag in huis. Dat is een uitstekende service!

Ik rook sigaretten, maar de sigaretten worden elke jaar weer duurder en duurder. Toen ben ik gaan googlen naar een damper en toen kwam ik uit op een paar websites. Ik heb echter voor jullie gekozen om mijn bestelling te plaatsen omdat je bij jullie de mogelijkheid hebt om je bestelling tot 23:30 te doen en dan krijg je je bestelling de volgende dag al binnen. Met deze service konden jullie concurrenten niet mee tippen, dat is de reden waarom ik bij jullie besteld hebt, en dat ook vaker ga blijven doen!

Vandaag besteld en morgen geleverd

Heel snelle levering. De prijzen van de e-liquids zijn heel goed en veel keuze. Website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Als dit zo blijft zal ik altijd mijn e-liquids hier blijven bestellen.

heel tof

Snel levering en goedkoop

Topbedrijf

de site is heel overzichtelijk en je kan alles vinden wat he nodig hebt, werd ook goed geholpen door de kantenservice en de verzendingen zijn ook helemaal top. Ik heb heel vaak hier besteld en dat ga ik zeker vaak doen!

Super goed en snel

Goed spul verkopen ze en alles is duidelijk op de website aangegeven

Snelle levering, goede producten, goede communicatie ! Ik bestel hier nog en raad deze zeker aan !!

Perfecte en snelle service

Alles is vlot verlopen, bestellen en opsturen was heel snel. Topservice