Top service met topproducten

Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit van de producten. Zeer tevreden klant dus doe zo voort!

Top service. Als altijd

Ruim assortiment, goede service en snelle levering

Mijn ervaring met jullie is goed alleen jammer dat er vaak no stock staat bij 6mg van nordic puff mango fruit! Ik neem dan de 12mg en 0mg maar ook die weer uitverkocht. Mango fruit vind ik de lekkerste vandaar mijn opmerking. Verder geen nare ervaring dus ben blij met mr. Joy!!!

super veel keus , mega snel geleverd in slimme stevige brievenbus verpakking, hoef je niet eens voor thuis te blijven.

goede en snelle bezorging

zeer aangenaam

Snelle levering en duidelijk klant geschiedenis overzicht

altijd goede service

altijd correct en snel geleverd

Dikke prima

Snel geleverd, goeie producten erg tevreden!

Overzichtelijke pagina om te bestellen. Snel een bevestiging van akkoord bestelling en vlugge levering

Supersnelle en betrouwbare service

Ik bestel nu al bijna een half jaar bij MrJoy en heb nog nooit problemen ondervonden!

Was op zoek naar een fluid die ik in Amerika had gekocht en mr-joy heeft deze in het assortiment. Was zoals belooft de volgende dag geleverd met een betrouwbare pakket dienst in gele bussen met rode letters. Verstandig dat zij daarmee leveren.

Uitstekende service

Super bedrijf, bestel hier vaak en altijd de volgende dag netjes geleverd. Goede prijs/kwaliteit en veel keus. Aanrader!

Excellent service

After about 65 orders,still next day delivered,always spot on service!!!thank you!!

Steeds snel accuraat en in orde

Snel, betrouwbaar en volgens afspraak

Goede service, afspraak met levering wordt nagekomen,betrouwbaar en snelle levering, top!

Vlot verloop van de bestelling

Top en snel

Mr joy verkoopt hoogwaardig en kwalitatief goede vape producten zeker een topwinkel zowel online als in de winkel zelf top personeel.

Altijd goed in alles

Duidelijke website,goede prijzen,snelle bezorging,snelle hulp gewoon goed

Betrouwbaar, goedkoop en snel

Betrouwbaar, goedkoop en snel Hier is alles mee gezegd, echte aanrader dus

Top e-sigaret en -liquid verkoper.

Overzichtelijke website, snelle en vlotte service en levering. Zeker sinds het met Post.NL wordt geleverd ipv met Bpost. Snelle reactie bij eventuele problemen en correcte afhandeling.

Goed en betrouwbaar

Komen hun beloften goed na. Bestelling altijd correct en snel.

Super snel en goede service

Een erg breed assortiment dat elke keer super snel bezorgd wordt. Toen er een keer iets mis ging met de bestelling, werd ik snel en goed geholpen en kreeg ik zelfs nog een vloeistof cadeau. Top service dus!

Ruim assortiment, voordelige prijzen en snelle verzending.

Koop regelmatig bij deze webshop. Prettige en overzichtelijke website, die zorgt voor een fijne shopervaring. Ruim assortiment en voordelige prijzen. Vlotte verzending en de producten zijn goed en zorgvuldig verpakt.