Gewoon goed

Snelle en goede levering

Altijd snel in huis, verschillende betalingsmogelijkheden

Gebruiksvriendelijk en goede klantenservice

Helemaal super

Snelle levering.

Snel gevonden waarnaar ik opzoek was.

Ik was opzoek naar coills en door de overzichtelijkheid van deze site had ik die snel gevonden. De coills waren ook nog eens goedkoper dan op de andere sites waar ik was geweest dus dat is een no brainer.

Super service!

Makkelijk bestellen,snelle verzending.

Ruim assortiment, snelle service!!

Levering altijd op tijd. Ruime keuze.

Quick delivery

Quick delivery, happy with them, it would just be nice to see some discounts for frequent customers

Makkelijk en overzichtelijk!

Snel gevonden wat ik zocht en al vanaf 20,- gratis verzending. Volgende dag in huis! Top!

Makkelijk te bestellen Geen verzendkosten Volgende dag in huis Kortom:SUPER

goed verzorgd snelle levering! Top service!

Snelle levering en altijd goed!

De levering van bestellingen is optimaal. Met terug betalen van retour product slechte ervaring.

De terugbetaling van een ondeugdelijk product heeft 8 weken geduurd. Dat is dan weer jammer.

Snel en op tijd leveren.

Website is overzichtelijk en er wordt snel en netjes geleverd.

Levering steeds in orde ,het gamma nic salts breidt ook steeds uit ,doe zo verder

Ware walhalla qua smaken

Vanaf het eerste moment dat ik ben begonnen met elektrisch roken, bestel ik bij mr-joy. De website alleen zorgt voor een glimlach op mijn gezicht. De kleurtjes en smaken zijn erg gevarieerd. En de levering is super snel. Al heb ik niet al te beste ervaringen met dhl, op 2 kleine foutjes na, heb ik mijn bestelling wanneer ik hem verwacht. Wanneer iets niet voorraad op is wordt deze ook snel weer aangevuld. Ook de klantenservice reageert erg snel! Toppertjes zijn jullie!

Vandaag besteld, volgende dag geleverd. Ze doen wat ze beloven!! Ruime keuze.

Topservice en snelle levering

fijne producten en snelle service

Alles op voorraad en snel bezorgd! Bestel hier graag

Top site snelle service

Top bedrijf

Zeer goede service,en snelle bezorging

heb velemalen gekocht bij mr joy en altijd optijd geleverd

Altijd Goed

Inmiddels voor de zesde keer besteld. Steeds op tijd en compleet geleverd. Zou niet weten hoe het beter kan. Uiterst tevreden.

Snel en als brievenbus pakketje geleverd

Snel bestellen incl zelfde dag levering. En altijd netjes de pakketjes ontvangen omdat ze in de brievenbus passen. Helemaal top

Snelle levering!

Top, bestel zeker vaker!