Awesome

Always on time with orders and the products are good

Snelle en verzorgde leveringen + top dienst naverkoop

Zeer Snel geleverd en indien je vragen hebt worden deze zeer snel beantwoord. Dienst naverkoop nemen je problemen serieus op en proberen telkens een goede oplossing te bieden. Nu de orderpicking is geautomatiseerd gaan de bestellingen nog vlotter zeer te vreden.

Super service..

Klantenservice is super..

Goes

Alles goed

Snelle betrouwbare levering

Veel keuze en betrouwbare snelle levering

Vlotte correcte levering

Vlotte correct snelle levering

Heel goed.

Tevredeb

correcte leverancier

-altijd goede levering en bij problemen zoekt deze leverancier steeds naar een oplossing. -veel keuze in produkten -zeer duidelijke en uitgebreide website

Snel en verzorgd één woord: TOP !!!

Ruime keuze, snelle en verzorgde levering, enorm aanbevolen.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

niet duur en redelijk snel geleverd

als verschillende keren hier besteld maar nog MOOIT een dag later ontvangen zoals op de website vermeld "voor 23:00 besteld volgende dag geleverd" maar dat is ook de enige bellofte die ze niet waar maken rest is prima dus er is ruimte voor verbetering :)

Uitstekende service

Mijn ervaring is dat mr Joy een uitstekende service verleend! Ik had de verkeerde liquid besteld en ze hebben het netjes op gelost door de flesjes om te ruilen.

DE BESTE

Zeer klantvriendelijk, direct antwoord op je vraag. uitstekende service. snelle levering

Klantvriendelijker dan je ooit van ze zou kunnen verwachten!

Ik stuurde een e-mail over dat ik teleurgesteld was over een product dat ik bij mr. joy gekocht had (een maand geleden ongeveer) zonder daaraan zelf een conclusie te verbinden over wat ik zou willen dat zij doen en ik kreeg binnen een halfuur een e-mail terug dat ze het heel vervelend vonden en direct een nieuwe hadden opgestuurd! Dit is mijn 3e of 4e bestelling bij mr. joy, ik weet nog zekerder dat ik bij hen blijf!

Snelle service, makkelijk je producten zoeken

Je kan goed je producten zoeken. Filters werken top. Service is altijd goed en als er iets is wordt je snel en goed opweg geholpen.

snelle service

Goede duidelijke website Snel geleverd

Grote keuze, supersnelle levering

Grote keuze, supersnelle levering. Direct reactie op vragen-opmerkingen

Prettig zoeken en goede suggesties

Het was eerst wat wennen, ook omdat ik niet thuis was in het product. De suggesties voor bijpassende materialen en accessoires zijn steeds passend. Ook bij het invoeren van de bestelrobot werd uiteindelijk goed gehandeld en een erg vriendelijke oplossing geboden. Bedankt!

Super snel, super goed, super tevreden!

Altijd op tijd en goede service.

Daar de menthol sigaretten plots uit de handel genomen werden,en ik enkel munt sigaretten rook,zit ik in de problemen.Ik had me voorgenomen om te stoppen, maar dat lukt niet echt.Dus ging ik op zoek naar alternatieven, en hoop die nu gevonden te hebben bij jullie.Ik verwacht vandaag mijn pakket,dus kan er momenteel verder nog niks over zeggen. Van de service kan ik wel al zeggen,dat die uitstekend is!Gisteren besteld en vandaag in huis. En voldoende mails om me op de hoogte te houden over mijn pakket.Dus daarover ben ik alvast heel tevreden!

ge website een producten zijn Prima! Mijn probleem zit hem in de bezorging, producten komen vaak telaat aan. Ik heb all meerdere keren bij betaald voor avond bezorging of zelfde dag in huis en die afspraak wordt vaak niet na geleefd. Verder voor de rest is alles prima in orde!

Super snelle levering!!!

coil en wat juice besteld voor mijn vaping gadget in de ochtend en s'avonds rond 18uur zelfde dag nog geleverd! Sneller kan niet!!!!

Duidelijke website

Duidelijke en overzichtelijke website. Met veel keuze en producten