Snelle en correcte levering

heel goed duidelijke site en snelle levering

snelle levering meestal een dag later duidelijke site 100 % te vrede

Snelle en correcte service

Snel geleverd, goed verpakt en kwaliteit producten.

Geweldig!

Goede prijs-kwaliteit! Altijd vlotte levering en heel vriendelijk jn de klantendienst! In 1 woord perfect! Mvg

Vriendeluke en snelle levering

Steeds te vrede van alle producten dat ik gekocht heb een probleem word me de vriendelukheid en correct opgelost echt top

Bij mijn eerste bestelling had ik wat twijfels aangezien ik meer dan een week moest wachten. Achteraf bleek dat dat kwam door de installatie van een nieuw picking systeem. Ze maakten dit goed door bij de volgende bestelling 10% korting aan te bieden. Bij mijn tweede bestelling liep alles perfect. Een mail om de bestelling te bevestigen, een mail om de betaling te bevestigen en een mail om de verzending te bevestigen en zoals beloofd alles de dag nadien in huis!

Goed en duidelijk

duidelijke uitleg op de site over alle producten en goed overzicht. M'n pakketje was snel gemaakt en verzonden, helemaal top.

Duidelijke, uitgebreide website

Bestellen (en leveren) gaat altijd supersnel. De website is zeer overzichtelijk en uitgebreid.

Snel en makkelijk bestellen uit een groot assortiment

Mijn pakketjes komen altijd snel binnen en de producten hebben nooit teleur gesteld.

snelle en correcte levering

Levering heeft een dagje langer geduurd, maar dat is begrijpelijk gezien de huidige drukte met online bestellingen. Spulletjes zijn goed verpakt en passen in de brievenbus, prettig dat je hiervoor dus niet thuis hoeft te zijn.

Supersnelle goeie service, goed advies!

Bij vragen wordt er snel gereageerd en krijg je goed advies. Heel fijn dat bestellingen er de volgende dag al zijn en dat je er nket thuis voor hoeft te blijven. Bijna alles past door de brievenbus.

duidelijke website

veel keuze, snel bezorgd

Enorm veel keuze en razend snel geleverd!

Enorm veel keuze en razend snel geleverd!

Fijne site

Hele fijne site, makkelijk en duidelijk en vooral veel keus. Alleen vind ik het jammer dat er staat dat het de dag erna binnenkomt en dat gebeurt 9 van de 10 keer niet. Maar verder prima.

MR-JOY doet wat ze schrijven

Het is niet de eerste keer dat ik bestel bij mr joy maar elke keer verbaas ik me weer dat jullie op tijd bezorgen en dat alles altijd compleet is . Dus dikke duim voor mr joy

Zeer tevreden met service.

Had een bestelling plaatst en kreeg mijn pakketje, pakketje was nat en gescheurd en zomaar voor de deur gelegd, ontdaan ontdekte ik dat er een liquid ontbrak,direct contact opgenomen met mr joy,deze waren zeer behulpzaam, kreeg extra liquid opgestuurd en korting,terwijl het hun fout niet was,dat noem ik nog eens SERVICE! !! Top hoor.

Altijd topservice

Hele vlugge verzending. Zo goed als altijd perfect in orde, en indien er toch iets foutloos is de servicedienst er met een oplossing.

Zeer overzichtelijke en duidelijke website

Snel kunnen vinden waar ik naar zocht, veel keuze en snelle verwerking van bestelling. Kom zeker nog vaker bestellen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit e liquid Snel geleverd mooie prijzen bij de liquid Echt super zeker de moeite waard en voor herhaling vat baar mssn een kortings code Zo nu en dan zal altijd welkom zijn xd

Al jaren een tevreden klant

Altijd zeer tevreden over de snelle levering van mijn E sigaret toebehoren en liquids. Onlangs heeft Mr-joy een nieuwe update/upgrade aan het magazijn toegevoegd wat betreft het inzicht op hun voorraad. Deze functie is ontzettend handig qua inzicht. Verder niks negatiefs aan op te merken.

Fast and easy

Never had any problems. Always fast delivery

Snelle verzending!!

In tegenstelling tot veel andere webshops doen zij wat ze beloven. Besteld vóór x uur, volgende dag geleverd.

Snelle levering & goede service

Super vriendelijke klantenservice en bestelling was snel binnen.