Supper goed

Altijd goed toegekomen in huis

Ik heb al enkele keren bij jullie besteld en is meestal van begin tot eind super verlopen. 1x is het een beetje misgelopen er was een flesje minder dan ik besteld had en betaald maar dat zijn dingen dat soms gebeuren en omdat al die andere keren super en correct zijn verlopen struikel ik zeker niet over deze kleine vergissing en ben ik heel content met jullie service

Goed geen probleem

Goed geen probleem

Very good

excellent site, practical, lots of choice and fast. Thank you

Top bedrijf

Top bedrijf, leveren altijd op tijd en hele schappelijke prijzen !!!

Goede snelle service

goede snelle service. Goed verpakt. Makkelijk te bestellen. Betrouwbaar.

altijd erg goed

zoals altijd snelle bezorging. Nieuw product proberen ben benieuwd.

snel en goed

Ik vind het handig en goed.

Fast, affordable and easy to use

Great service in terms of fast delivery and the option for same day delivery if that takes your fancy. Good selection of not just liquids but coils etc. Third company I have used since moving to NL and I won’t be looking any further.

Snel, goed en betrouwbaar

heel correct

stipte levering en heel duidelijke website, doe zo voort is heel fijn, thx Bart

It was a nice experience

Weer super

Zeer vlotte afhandeling

Wij hebben al een aantal keren bij hen besteld en alles word op Tijd geleverd, zelfs naar België

De website is overzichtelijk, gemakkelijk om van het één naar het ander te switchen door de links die bij de diverse producten staan. Een wensenlijst is altijd erg handig voor volgende bestellingen.

Kwaliteit voor prima prijs!

Ik bestelde de eerste maal bij Mister Joy en wist totaal niet wat ik mocht verwachten. Tot mijn grote verbazing en plezier ontving ik mijn producenten reeds 2 dagen later! Topservice aan een topprijs! Ik heb dit reeds aangeraden bij mijn vapende vrienden!

Very good company!

Everything spot on

Super site

Altijd super snel en juist geleverd ook heel vriendelijk als je een vraag hebt en snel beantwoord

Goede producten en snelle levering

Snel gekregen wat ik besteld hebt en goed kwaliteit producten,zeer tevreden.

Snelle levering, veel keuze en goede website

Snelle levering, veel keuze en goede website

word heel goed geholpen in de winkel en online is alles netjes geregeld geen problemen ondervonden me mr joy zeer tevreden mvg bonnie

Topfirma

bestelling steeds correct en snel geleverd

Bestelde artikelen snel in huis.

Hallo allemaal ik heb tot nu toe nooit problemen met bestelling of bestellingen gehad.altijd netjes op tijd in huis.

Top Service, schnelle Lieferung

Wirklich guter Service und die Lieferung erfolgte superschnell. Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima kwaliteit, prijs en levering.

Groot assortiment, goede prijs en zeer snelle levering