niet correct

Maandag 20 april bestelling gedaan, tot op heden 11 mei niks ontvangen. Beantwoorden alle mails positief maar er is tot nu toe geen actie.

snel en betrouwbaar!

Super service

Mooi groot aanbod

Traag een slechte communicatie

Er werd beloofd dat mijn bestelling de volgende dag zou aankomen. Aan het einde van de week nog niets te zien. Na mail naar de klantenservice een standaardmail terug dat het bedrijf geautomatiseerd werd en daardoor achterliep (waarom werd hier niet over gecommuniceerd?). Paar dagen later gelukkig mijn bestelling aangekregen met een extra smaakje bij :) . Eind goed, al goed.

Levert mijn producten niet order nr ORD318453

koop hier niets mensen je bent je geld kwijt heb order besteld met ordernummer ORD318453 maar 6 dagen later niets geleverd zijn ********** kijk uit !!!!@

Teleurgesteld

Ik heb zaterdag besteld Tot nu dinsdag... heb nog niks

Verwarrend

Goed contact, weinig product.

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Ik heb op woensdag en bestelling gedaan en zou het eigenlijk donderdag krijgen donderdag niemand gezien met me bestelling ik mailen word er gezegd dat op de site staat dat het langer kan duren de mail met me bestelling er op staat er niks over maar goed nu zou afgelopen vrijdag mij. Bestelling krijgen volgens de eerste tracking zou mijn bestelling tussen 11 en 15.00 komen ik was de hele dag thuis toen kreeg ik een tracking dat het in de avond zou worden en toen opeens was mijn bestelling volgens de tracking afgeleverd ik heb niemand gezien ik woon op een hoek dus elke auto of bus die de straat in rijd zie ik er werd gezegd dat er een onderzoek zou worden gestart maar alles leuk en aardig maar ik heb me bestelling nog steeds niet en dat steld me echt teleur. Ik heb ook nog gevraagt hoelang zo een onderzoek duurt maar geen reactie. Ik wil gewoon mij. Bestelling want nu heb ik niks

Komt belofte NIET na

Doordat het niet op tijd geleverd kon worden tot 2 keer toe zouden er extra almond pods geleverd worden maar niets van gezien beloof het dan ook niet

Betaald voor same day delivery, we zijn nu 4 dagen verder...

Men zou gelijk uitzoeken wat er mis was gegaan en nog dezelfde dag leveren. Vervolgens krijg ik een melding dat we "gesloten" zijn terwijl het leveradres een huisadres is. Geen reactie, geen levering volgens de beloofde "voor 23:00 besteld" onzin. Zelfs al betaal je bij dan nog lukt het niet. Als de extra kosten niet waren teruggestort, was het gewoon wel een 1 geweest!!

Perfekt

Ik hout van Joy winkel.

Geleverd volgende dag eerder volgende week

Ik wacht al een week op mijn paketje oke ik snap de omstandigheden maar comuniseer beter met de klanten tot dan wacht ik nog op mijn paketje

Correcte en supersnelle levering

Mijn bestellingen werden correct en snel geleverd (ook tijdens de Corona crisis). Dank u

Heel snel en goedkoop

Heel snel naar België

Excellent!

SAV 9/10 Quality 9/10

Order

I order last week and still waiting, when i was asking on mail they answer me next day that they will send it today. Till now i didnt get it ! I pay for something im not getting ! One big bullsh..! Is last time when i order anything on this page! NEVER AGAIN !

bestellingen blijven wel 5 tot 10 dagen weg

let op bestel er niets ze leveren niets of nauwelijks ik wacht al ruim 5 werkdagen op me bestelling kijk uit het zijn ********** niets maar ook niets kopen bij de ********** KIJK UIT KOOP NIETS !!!!!!

altijd een supergoede service

altijd een prima en snelle service. een keer een klein probleempje gehad met een bestelling maar deze werd gelijk en snel opgelost inc een extra attentie.

Was wat later dan normaal, maar kreeg prompt antwoord met reden! Pakket was er toch snel binnen 3dgn!

Goede service en topproducten! Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Top service!!

Ik bestel met regelmaat wat bij mr joy. Fijne site, duidelijk en eenvoudig. Bestelling altijd op tijd binnen! 1 x een foute bestelling gehad en werd gelijk in orde gemaakt door hun. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering dit keer!

Aantal keer besteld toen gingen de bestellingen niet helemaal vlot. Paar keer vertraging opgelopen d.m.v. laat verstuurd of DHL. Maar de meeste recente bestelling ging helemaal soepel!

TOP

Zowel de website als de e-mail response zijn snel, helder en duidelijk. De leveringen gaan ook supersnel. Mocht er een keer iets niet helemaal super gelopen zijn ,wordt het ook snel en goed opgelost.

Altijd netjes op tijd

De spullen zijn altijd netjes op tijd en er is een prima aanbod.

Snelle levering, liquids lekken !

Mijn pakketje lag de volgende dag al in mijn brievenbus wat een grote pluspunt is! Heb 10 kleine flesjes besteld en heb er al 6 van gebruikt waarvan 4 liquids helemaal uitlekken. Helemaal gevuld en vervolgens helemaal leeg gelekt. Allemaal verschillende verhoudingen pg/vg. (30/70, 50/50 en 20/80) Dit wel zeer jammer! In het verleden nooit gebeurd. (Ik koop anders wel grote flesjes maar zal het daar aan liggen ? Ook waren het nieuwe smaakjes dat ik met deze tank nog niet had geprobeerd. 🤷🏼‍♀️ ) Wel leuk dat het de volgende dag in huis is !