Snelle goede levering

Alles optijd geleverd, netjes verpakt en alle smaken gewoon in doosjes ipv losse flesjes zoals de concurrenten. 1000x beter dan Roken.nl!

heel tevreden

altijd goed op tijd geleverd deze week zelfs 1 dag vlugger dan voorzien was een heel leuke verrassing doe zo verder en een dikke pluim voor eigenaar en personeel

Positief

Als je vragen heb woor je snel en goed te woord gestaan en de leveringen kommen netjes op tijd geleverd en het is erg vijn dat je jou bestelling kan volgen waar het is en waneer het aan komt ik ben erg positief over jullie werkwijzen

Super klantenservice

Ik had na een paar dagen nog altijd mijn bestelling niet ontvangen en heb dan maar besloten om een mailtje te sturen. Ik werd onmiddellijk geholpen en blijkbaar was er geen voorraad meer van mijn favoriete liquid. Ze hebben mij onmiddellijk verder geholpen en hebben er zelfs wat extra liquids ingestoken om zich te excuseren voor het ongemak. Dat noem ik nu eens klantenservice!!

Heel bevredigend!!!!

De juiste bestelling op het vooraf afgesproken adres net op tijd geleverd!

Snel

Had het in de namiddag besteld en de dag erna was het al in mijn huis. Super snel en praktisch dus

Goede service ondanks verlate aflevering

Kreeg een aflever datum die niet overeen kwam met de werkelijke aflever datum. Jammer, maar het werd per email (op mijn verzoek) verklaard omdat er een robot in gebruik was genomen. Dus ik kreeg keurig antwoord, helaas niet het beloofde extra flesje voor het ongemak.

Goede producten, mooie prijs en snelle levering

Ben nu al 3 jaar klant en altijd naar tevredenheid geholpen!

uitstekend

zeer snelle levering!

Hét beste alternatief voor roken, maar dan anders!

Omdat ik wilde stoppen met roken, ben ik mij gaan oriënteren op alternatieven. Ik kwam, door mijn zoon, al snel terecht bij Mr. Joy. Veel keuze, snelle levering, betaalbaar, heldere feedback maar vooral errug lekker vapen!

Super snelle levering

Prima site

Snel en correct

Snelle levering Goed overzicht na aankoop.

Prima Service

Prima service s'avonds bestelling gedaan in weekend en 2 dagen later keurig netjes thuis bezorgd met DHL Top

Verzending duurt lang webshop niet uptodate

Verzending duurde lang. Bestel iets wat op voorraad was maar bleek niet zo te zijn. Vervolgens beloven me ze 2 liquids wat ik vervolgens niet krijg.

Goed en snel geleverd

Was een goeie ervaring snel geleverd en niet duur precies wat je wil

Géén opmerkingen.

Correcte en snelle service!

Snelle levering, producten van prima kwaliteit

2e bestelling, snel en zoals afgesproke

dik oke

zeer ruim assortiment en correcte prijzen levering met een beetje vertraging door corona voor de rest top

Ze doen gewoon wat ze beloven

Na de bestelling is alles heel snel opgevolgd. De levering zoals beloofd gewoon de volgende dag bezorgd. Gewoon een prima webshop die afspraken nakomen.

good service

Used mr-joy for a while now to stock up on my juice, never had any issues with them product as seen on website for a reasonable price.

Altijd prima

Altijd prima levering, vandaag besteld morgen in huis

Prima service en snelheid

Goede vindbaarheid op de site. Goede zoek functie. Snelle levering. Goed verpakt.

Makkelijk en snel

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd en een goede prijs

Supersnelle bezorging. Ik vind het een voordeel dat mijn pakketje meestal door de brievenbus past.

Snelle levering en top kwaliteit

Ik bestel redelijk vaak en mijn pakketjes komen altijd snel en compleet. Zelfs in deze coronatijd lag mijn pakketje na 2 dagen al op de deurmat. TOPSERVICE!