super service

super service en supervlotte (snelle ) levering

Nog nooit iets negatiefs ervaren.

Overzichtelijke webshop, wat je besteld wordt keurig op tijd geleverd, zelfs in deze tijden waar het topdrukte is bij de pakketbezorgers.

Breed assortiment en snel geleverd

Bijzonder goede opvolging per mail

Chill

Het werd snel verzonden en lag zoals beloofd de volgende dag in mijn brievenbus. Heb jullie aanbevolen aan een vriendin.

Altijd een goede service.

Heb al regelmatig een bestelling geplaatst en is steeds een goede service en producten van uitstekende kwaliteit.

Razendsnelle bezorging

Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis.

Goed en over zichtelk website en goede prijse voor de producten

Prima service, snel bezorging, lekker producten. Helemaal, een fantastische website.

Snelle levering, max 3 dagen Ruim assortiment Wel een keer een flesje te weinig gehad.

Goed bedrijf, weten wat ze doen

Ik ben al twee jaar vaste klant bij mr Joy, en ben nog altijd zeer tevreden, als er iets aan de hand is geven ze het meteen aan, nu met corona merk ik dat ze het nogal moeilijk hebben maar ze komen er wel doorheen, ik heb al mijn Vapes en liquids bij ze besteld en alles in tot nu toe perfect! Zeker een aanrader als je een bedrijf zoekt dat veel weet over vapen en de kennis eromheen! Als ik ze meer sterren kon geven zou ik het zeker doen. Het enige minpuntje is dat de S&V nog steeds op de site staan, kan verwarrend zijn. Verder een top bedrijf!!!

Good experience

Surprised and pleased to receive my order on 1st of May holiday.

Zeer betrouwbare webshop

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze webshop, zeer snelle levering, en als er een keer iets mis gaat, lossen ze het keurig op.

Mateusz

uitstekend

snel geleverd en precies wat ik heb besteld

Duidelijke website en snelle levering

Producten overzichtelijk gesorteerd, goede menu indeling. Snelle levering

Slechte producten

Ik jeb een vape gekregen die alkeen naar lekt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via de mail wacht ik nu nog op antwoord. Voel opgelicht

Verwacht je bestelling niet een dag later

Bestel meestal op een ander website, dit maal was er een produkt uitverkocht. Dus maar een keer Mr-Joy uitproberen. Zelfde zending van wat er gezecht word op de website. Helaas een produkt besteld die een dag later aan zou moeten komen. Nu ben ik 3 dagen verder en te track en trace geeft ieder keer aan dat mijn pakket ''morgen'' aan zou moeten komen en word al 2 dagen verschoven.

Netjes, snel, duidelijke site

Super snelle levering, netjes verpakt en duidelijke site... Heel tevreden!!!

Super fast delivery

Delivery is fast and the lady behind the store in amsterdyis very helpful and friendly

Snelle levering, beetje onoverzichtelijke site

Iedere keer krijg ik mijn bestelling na maximaal 2 dagen. Prima prijzen. De site daarintegen komt soms rommelig over. Hier en daar komen/schuiven andere delen van de site tevoorschijn, als ik met mijn cursor iets aan wil klikken, zoals bij afronden van mijn betaling en/of bij het kiezen van mijn product.

Topservice, snelle levering!

Een aantal smaken die ik besteld had waren niet voorradig om de dag erna te leveren dus werd ik gecontacteerd met de boodschap dat de bestelling 1 dag later zou zijn, er werd me voorgesteld om wat van de andere smaken dubbel te geven zodat ik zelfs wat extra kreeg zo zat mijn bestelling de dag erna toch in de brievenbus!

prima site

het duurde helaas wat langer dan beloofd. Ik zat dus 2 dagen zonder batterij helaas Verder netjes verpakt en bezorgd

prima shop

uitstekende webshop, correcte levering en steeds op tijd. klasse

Oke

altijd goed

Heb nog nooit problemen gehad met Mr-Joy Altijd alles in orde, ik ben dik tevreden