Snel en goed

Gelijk de volgende dag in huis. Super, zeker in deze tijd.

Jullie producten zijn echt van dr beste kwaliteit

Heb altijd pijn producten optijd gehad. De kwaliteit is geweldig en ben echt boij met jullie producten

Het product voldoet aan de beschrijving

Ik heb op tijd besteld en zoals beloofd werd er de volgende dag geleverd. Prima service, prima product en voor mij belangrijk: goedkoop (in de winkel 2,99 en hier 1,99!

Snel en super service

Mijn vorige bestelling had vertraging omdat er een liquid plots niet meer op voorraad was. Na informatie hierover te vragen werd er gratis een tweede liquid toegevoegd aan mijn bestelling en was het de volgende dag in huis!

te lang moeten wachten

Corona misschien maar pas uw webside aan.

Nog niets ontvangen dus ???

Belofte van bestellen en ontvangen klopt niet meer. Vertraging van een paar dagen klopt ook niet meer. Dus ben benieuwd 😇

Heel tevreden dank u

Heel tevreden dank u

Ik ben tevreden

Goede service en kwaliteit.

Snelle levering, binnen 24 uur, zelfs in deze voor iedereen zo moeilijke tijd. Alle lof voor mr. Joy

Een ervaring in verkeerde omstandigheden

Ik ontving een pakje in de corona crisis. Daarom heb ik het niet ontvangen op da datum dat het normaal ging komen.

Vlotte service . Snelle levering .

Duidelijke site ! Rustig de tijd genomen om alle verschillende smaakjes te bekijken .... en de reacties hierop te lezen. Ook veel kennis opgedaan met betrekking tot het gebruik van mijn toestel. Zelfs in deze tijden van de corona pandemie een snelle levering. Een echte aanrader :)

Snelle levering ondanks dat het enorm druk is.

Helemaal top

De snelheid waarmee je bestelling bezorgd word is top. Mocht dat niet het geval zijn dan ligt dat aan de bezorgdienst, Maar Mr Joy trekt dat recht voor je,.. Heel veel aanbod van E-LIQUIDS in diverse smaken en sterktes van nicotine,.. Ik heb al een paar keer hier besteld en ben tevreden en blijvende cliënt,..

Altijd perfect optijd en goed verpakt

Ik heb mr-you gevonden op internet en daar mijn spullen besteld heb het altijd netjes optijd en goed verpakt in ontvangst kunnen nemen.

Geweldige service

Heel snel geleverd, ik raad Mr Joy ook echt aan.

Snel geleverd Goede producten Gewoon prima

Voor 23:30 besteld volgende dag gelijk in huis aanrader om hier te bestellen

Zeer vlugge levering, altijd alles tiptop in orde

Genoeg keus en altijd snel geleverd

Bestel al een hele tijd bij mr Joy en altijd naar tevredenheid! Ruime keus en snel geleverd

zelfs in deze coronatijden binnen een werkdag geleverd. Geweldig :)

Uitstekende service

Snelle levering ondank corona crises. Alles netjes geleverd.

Zeer tevreden klant.

Het overzicht van de website is correct en duidelijk. We zijn heel tevreden dat jullie eindelijk met Post NL leveringen naar België toesturen want dan klopt het levertermijn voor de volle 100%, wat niet het geval was met Bpost. Ook voldoen alle producten aan onze wensen van e-sigaret tot coils tot liquids. We zijn zeer tevreden en we bestellen al 3 jaar aan mr.Joy en zullen dit altijd blijven doen.

Binnen 24 uur je bestelde goederen op de deurmat dat noem ik nog eens snelle levering

Zoals altijd, helemaal top!

Fijne shop met groot assortiment aan damp spullen. Bestelde spullen kwamen een dag na de bestelling al aan. Deze shop is een aanrader 👍