vlotte bestelling en snelle levering zoals het hoort

zoals het hoort

Snel!

Ben zeer tevreden met de levering deze was snel.Alles is duidelijk op site,en e-mail verkeer is gewoon prima!

Snelle afhandeling

Easy to do business with.

Al een paar keer hier iets besteld. Ze doen wat ze zeggen, makkelijke duidelijke website.

Super snelle levering, alleen jammer dat er veel niet op voorraad was. Maar dat zal wel te maken hebben met de corona-situatie, dus dat vind ik begrijpelijk.

toffe snelle website

Leveringen zijn snel en top verzorgd

Super Service

Altijd genoeg voorraad en super snelle bediening, zelf in deze Corona-tijden super snel geleverd! Gewoon top!!! Bedankt Mr. Joy!!!

Super service

Mijn bestelling werd perfect afgeleverd binnen de tijd die ons werd medegedeeld.

Altijd correct en snel

Ik heb al meerdere keren bestel bij Mr Joy omdat je hier een uitgebreider aanbod hebt dan in een gewone winkel. Ik heb steeds alles correct en snel ontvangen.

Goed spul

Goede spullen voor een prima prijs, verzending ging supersnel en kwam netjes aan.

goede servers

de kwaliteit en servers is zeker om aan te bevelen

Zeer Goed

Altijd op tijd en in order. *****

Zeer vlug en goede levering

Vandaag besteld en morgen geleverd volgens afspraak Geweldige service.

Prettige webshop!

Mr. Joy is een prima webshop waar je alle benodigdheden kunt vinden voor de e-sigaret. Ruim assortiment, snelle levertijd en een zeer nette klantenservice. Klantenservice is enkel per mail te benaderen, maar dat is niet vervelend omdat ze snel reageren! Dit is erg fijn. Ook als er iets niet helemaal goed gegaan is met een bestelling, wordt dit snel opgelost. Hier ben ik erg tevreden mee. Enige verbeterpuntje: soms zijn bepaalde e-liquids enige tijd niet op voorraad.

Correct bedrijf

Altijd binnen 1 werkdag mijn bestelling binnen

prima verlopen

eerste maal en probleemloos verlopen prettige ervaring.

Veel keuze en snelle levering

mooie site overzichtelijk en makkelijk te bestellen, en snelle levering, top top top mr-joy

Snelle en uitstekende levering.

Diverse keren hier besteld. Volgende dag netjes in huis. Goed assortiment.

The site is easy to navigate and deliver very fast

I was amazed with the speed of delivery. Congratulations to Mr.Joy team.

Zeer eenvoudig

Het is handig als je snel even wat vape juice nodig hebt maar ook als je een nieuwe vape wilt

Perfecte levering naar Belgie

Sinds lange tijd vaste klant door zeer betrouwbare levering, meestal binnen 24hrs Vanaf 25Euro wordt alles gratis naar Belgie geleverd, bij andere Nederlandse leveranciers is dit al snel vanaf 40/50Euro Track and trace wordt via email doorgestuurd en kan je uw levering mooi volgen.

Snelle top service

Aantal keer contact gehad ivm leveringen en wordt per direct goed opgelost! Dus meer dan tevreden en ga zo door!

Reliable

Easy , no problems on ordering and super fast delivery . Will definitely order from here again !

Goede service en snelle levering