Problemen zijn Uitstekend opgelost!

Ik had nieuwe coils besteld alleen had ik de goeie straat ingevuld maar de verkeerde postcode. Meteen kwam er een mail binnen dat er iets misgegaan is en kon het hartstikke goed worden opgelost!

Perfect bedrijf

Altijd netjes en volgens afspraak geleverd

Vlot besteld, snelle levering

Duidelijke & Correcte afhandeling.

Op de website staat duidelijk aangegeven of een product voorradig is. Deze worden dan ook snel geleverd.

Zeer goede ervaring

Alles mooi verpakt geleverd na 2 dagen

Super service

Woensdag een nieuwe e-smoker en liquids besteld bij mr-joy en donderdag alles binnen. Brievenbuspakketje waardoor ik niet thuis hoefde te zijn. Top geregeld, ga zo door!

Topper

Groot assortiment, snelle en juiste levering. Aanrader

Goede service en snelle levering.

Hetzelfde als boven beschreven!

Top en snel

De garantie vandaag besteld morgen in huis, zelfs met de corona tip top in orde

Snel en goede produten

Goede levering en top service

Zeer snelle correcte levering

SUPER SERVICE !!

altijd goede ervaring met deze site , als er iets niet klopt word het meteen geregeld . beste service die ik kan

Super goede zaak voor al uw E-Sigaretten

Persoonlijk heb ik hier al veel besteld van liquid tot katoen tot RTA's , van alles. Communicatie is altijd keurig , als er iets fout gaat is dat tot nu toe alleen vervoerstechnisch geweest. Maar ook dan lost Mr Joy dit perfect op. Ik heb er werkelijkwaar niets over te klagen , alleen maar positief, Mvg Franklin

Uitstekende webshop en service.

Ik heb hele goede ervaringen met de webshop mr-Joy. Ik heb er al veel liquids en e-smokers besteld. Ik geef ze 5 sterren!

In nood is er mister joy. Allen vechten we tegen corona.👍👍👍👍

Zeer goede service bij problemen direct oplossingsgericht denken

Zeer goede service en snelle levering

De service is ontzettend goed. Bij vragen via de mail krijg je zeer snel antwoord en bij een verkeerde levering wordt er direct naar een oplossing gezocht.

Gewoon goed

Ik kon makkelijk de artikelen vinden op de site,die ik nodig had. En werden snel geleverd, top!!

Overall tevreden.

Ik ben al een lange tijd klant en bestel liquids. Over het algemeen gaat dat zeer vlot en goed. Alleen de laatste tijd, gaat het na bestellen van de liquid als die uitverkocht is, moeizamer. Het duurt vrij lang voordat ik het kan bestellen. Wel houden ze goed contact met me daarover,via de mail.

Fijne service en groot assorriment

Goede service. Snelle bezorging. En vaak gewoon in de brievenbus. Groot assortiment.

Snelle levering zelf in deze tijden

Op 1 dag geleverd! Top!

Super snelle en goede service

Pakket was snel hier, goede communicatie, zeker een aanrader om te blijven gebruiken

Overzichtelijk en snelle levering

Overzichtelijk website met duidelijke beschrijving.

Heel tijdstip gebonden perfect

Geleverd zoals afgesproken en alles was aanwezig

Great, very fast and efficient

They delivered fast and kept me updated whilst doing so.