Elektrische sigaret

Al 2 jaar bestelde ik online mr.Joy tot nu ben ik heel tevreden en ik blijf gewoon doorgaan gr. Tilly

Super vlot

Goede service en snelle levering..

Snelle verzending!

Supersnelle bevestiging en betaling top

Voor herhaling vatbaar.

Vlotte samenwerking, top.

In begin probleem met me elektrische sigaret. Prima op gelost, helemaal niet moeilijk en alles altijd volgende dag binnen. Zo doorgaan zou ik zeggen

(heel) Veel keus, snelle levering

In het begin even zoeken, want tjongejonge, wat een keuze. Helemaal top!

Goede en snelle levering. Echt top

Correct en snel geleverd !!

Mijn aankopen bij mr joh zijn altijd top !!

Super shop!

Zoals altijd werd er vlot (binnen 1 dag) bezorgd. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het hele proces.

eenvoudig te bestellen, ruime keuze

Bestelling ging heel vlot, gebruikersvriendelijke webshop. Een dagje later aangekomen dan voorzien, de track&trace liet anders zien dan de werkelijkheid, we zullen het op Corona gooien!

Zelfs snelle levering in moeilijke

Zelfs bij deze moeilijke tyd goeie leverkwaliteit, zeker een aanrader

Goede prijs en snelle levering

Mr joy :een echte aanrader om er te bestellen

Alles wat ik besteld heb. Hebben jullie netjes geleverd waarvoor dank!

Ruime keuze!!

Vlot en makkelijk

Pakketje was er snel, na 2 dagen. Alles was netjes verpakt en de doos aan gepast aan de hoeveelheid. Doe zo verder. Bedankt.

Gemakkelijk bestellen, tijdig leveren.

Heel goede ervaring met Mr Joy. Ik bestel nog via Mr Joy.

Zeer tevreden klant

Eerste keer een bestelling geplaatst, maar ik had helaas een verkeerde postcode ingevuld wat de levering betreft. Eén email was voldoende om het recht te zetten. Zeer dankbaar voor het vertrouwen. Mr-Joy heeft er hierdoor een vaste klant bij, vanuit België. Zeer fijne ervaring, zal het iedereen aanraden in mijn vriendenkring. 10/10.

pakket nog altijd niet ontvangen

Op mijn trackingscode staat er dat het product na 2 dagen nog altijd niet aan postnl is overgehandigd.

Altijd netjes geholpen

Snelle levering, uitstekende keuze

Alles wat ik zocht op voorraad, en de volgende dag geleverd. TOP Zal zeker elke keer hier bestellen.

Super klantenservice, ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment, normale prijzen, snelle levering en een top klantenservice! Mijn vaste shop!

Perfecte service

Snel en correct geleverd, zelfs over de grens ... Dus goede service👍top...

Goede winkel met veel keuze, maar de pakketjes zijn twijvelachtig ingepakt

Heb altijd ruime keuze maar de keuze die veel mensen maken zijn vaak uitverkocht, daarom bestel ik vaak in duitsland of belgie. Als het paket er is, wat altijd optijd komt, ziet de kartonne doos er vaak te klijn uit en is de boven kant met wat tape aan elkaar geplakt.