Een aanrader voor iedereen die wil gaan e-smoken....top service.

Mijn ervaring is: Duidelijke en overzichtelijke site. Ruim voldoende variatie in hun assortiment. Goeie beschrijvingen bij de produkten. Goeie en vlotte service. Een shop die ik zeker bij vrienden en bekenden zal gaan aanraden. Alles samen gevat dan kan ik alleen maar met lof zeggen ''Uitstekende shop , zeker de moeite waard om te checken''.

Goede kwaliteit

Vloeistof op datum

Vlotte service en supersnelle levering!

Snelle levering, goede klantenservice

Eerste keer problemen met levering door hun partner DHL. Dit werd vanuit Mr joh vervolgens goed opgelost.

Top service!!

Snelle levering, uitgebreide keuzes in assortiment. Super!

Super snel

Nu in deze moeilijke tijd leveren jullie net zo snel dank ervoor

Goed bedrijf

Goed bedrijf, snelle levering goede service. In 1 woord eigenlijk perfect om je spullen online aan te schaffen voor het dampen.

Eerste keer , helemaal tevreden

Alles wordt altijd snel geleverd, zoals wordt beloofd op de website. Producten zijn goed, en worden altijd precies conform bestelling geleverd (nooit een ander product of met verkeerde hoeveelheid nicotine). Ik bestel er graag!

Voldoet aan de verwachting

Voldoende keuze en goede levering

Makkelijk bestellen en volgende dag in huis

Duidelijke website en veel producten Website werkt ook ook erg makkelijk en het bestellen dus ook en erg snel in huis Je hoeft er niet voor thuis te blijven,past door de brievenbus

schitterende service

heel goede service, vlug en betrouwbaar

Ongecompliceerd en heel snel!

Ongecompliceerd en heel snel!

Een perfect bedrijf

Kwaliteit en service staan hier echt bovenaan.

Always reliable and fast

All orders arrive exactly as they promise. Good packaging so that the product arrives safely. Highly recommended 👍👍

Tevreden

Het is soms even zoeken om te krijgen wat je wilt maar de voorwaarden zijn duidelijk, het aanbod riant en de prijzen scherp. Enige minpunt is de levertijd, zoals vele anderen ook al hebben gemeld haalt Mr-Joy de volgende werkdag niet, wellicht volgende keer wel?

Volgende dag pakketje netjes binnen

Website werkt prettig. Bestelling volgende dag gelijk op de deurmat, hoeft dus ook niet thuis te zijn!

Een vraag gesteld en snel een antwoord gekregen, snelle levering

Gewoon goed

Bestel al jaren bij MR Joy, telkens weer goede ervaring en een snelle levering

👍

👍

Makkelijk en snel

Perfecte site, kunnen anderen nog wat van leren. Snel bestellen, zeer uitgebreid assortiment. Niet alleen liquids maar ook alle onderdelen. En als je glas gebroken is, is het wel lekker dat het de volgende dag geleverd wordt 😁 Hulde

Fantastische service!

Bestelling geplaatst en volgende dag werd het al geleverd, en dit in de huidige omstandigheden. Bij vragen werd ik meteen verder geholpen door de klantenservice. Top!

snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit, veel keuze

Zeer Goed

Lekker snel, geen problemen

Go to winkel

Altijd wat ik nodig heb op voorraad, snelle levering, netjes verpakt.