Goeie service en levering, makkelijk en snel bestellen.

Fast delivery

delivered super fast, always has great selection of stock

Duidelijk, snel en correct!

De online bestelprocedure en de website is voor mij erg duidelijk en vond het mede daarom fijn te bestellen. Er is een enorm divers aanbod van e-liquids en vele andere vape benodigdheden, coils, tanks, etc. De service was vlot en kon ik goed bijhoiden met de gestuurde 'track en trace' code die mij werd gestuurd na nestelling. Product kwam goed aan, met pakbon en de geweldige liquids! Thanks!

Duidelijke website, uitgebreide keuze, vlotte levering.

Uitgebreid assortiment, nette prijzen. Zeer snelle levering.

Altijd top service en snelle levering!!!

Gewoonweg super service, zelfs bij een probleem krijg je héél snel info en wordt het opgelost Altijd snelle en correcte levering Zéker een aanrader ! Martine Van Impe

Doet wat t beloofd

Altijd volledig en op tijd! Top

Gewoon goed.

Ik ben tevreden over MR.joy. Over het algemeen is mijn product aanwezig, soms niet en dan duurt het wel een tijdje voordat het weer leverbaar is, dat vind ik wel jammer.

Long delivery time

I ordered thursday and there was stated the package will be delivered on friday... Package arrived today which is 4 days after ordering

• Would you recommend us? No

Mijn favoriete nicotinezout binnen één dag geleverd.

Laat op de avond besteld, volgende dag al in huis.Pakketje zat netjes verpakt in stevige kartonnen brievenbus verpakking. Ga hier snel weer mijn volgende bestelling doen:-) It's a joy mister Joy

Makkelijk te vinden producten op de site zeer simpel

Een duidelijk overzicht van wat je precies zoekt vervolgens zeer simpel om over te gaan naar betalen en vooral zeer snelle levering. Beste website voor vapes en toebehoren!!

Supersnelle service!

Zoals altijd supersnelle levering en goede service. De vorige keer ging er iets mis en na mijn email kreeg ik gelijk antwoord en werd het opgelost. Echt geweldig!

Snelle levering ...

👍

prachtig

prachtig vlugge thuis levering in deze droevige dagen.

Super tevreden

Correcte levering.

Veel keus, makkelijk te bestellen en snel in huis!

Veel keus, makkelijk te bestellen en snel in huis!

Gewoon perfect

Snelle service goede communicatie

gewoon goed.....

Veel keuze, makkelijk om te bestellen...betalen en natuurlijk ontvangen.

snelle service

correct en snelle service

Prima service, echter blijft website steeds crashen...

Prima service en snel uitgeleverd, echter als je op de mobiele en desktop versie van de site rondkijkt blijft hij constant crashen (wat na een paar keer vrij irritant word) Maar overall toch een 8,0 waard in mijn ogen, Ga zo door 👊

Goede kwaliteit wel lange leveringsduur voor artikel dat op voorraad aangeven stond op site.

Subliem

Perfecte afhandeling van bestelde goederen, en snelle verzending.

Op en top

Heel goede kwaliteit en service voor en na verkoop

Super goed

Goed op tijd en net bezorgd

Geen geweldig

Altijd netjes afgeleverd , mocht er een probleem zijn word altijd netjes opgelost , and ruime keuze uit vloeistof en coils en andere spullen ,