Goeddd

Goed!

Kunt vlot bestellen

Een goede service en heel goed om u pakket te volgen met track_and_tracé snelle levering

heerlijke eliquids en goede serive

Super fan van Nordic Puff, vooral de smaak Strawberry Smoothie. Als ik besteld heb ik het vaak de volgende dag al in huis. Goede prijsverhouding!

Snel geleverd, goede producten.

Snel geleverd, goede producten.

goed gewoon

Goed materiaal, snelle levering

Goede winkel.

Hebben een ruim assortiment en leveren snel.

Overzichtelijk side en snelle levering = belangrijk.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Mijn bestelling binnengekomen maar bleek door eigen schuld verkeerd te zijn Kon de zending retour sturen in afwachting van de juiste zending. Prima service.

Breed assortiment, scherpe prijzen, snelle legering!

Sinds ik Mr. Joy heb ontdekt haal ik nergens anders meer mijn e-liquids en toebehoren. Never change a winning team zegmaar. Supersnelle levering en altijd giga veel keuze tegen concurrerende prijzen. Denken altijd mee. Top service!

Zeer snelle service, duidelijke website

Kan makkelijk op de site alles vinden, prima advies op de site. Snelle levering! Helemaal top!

Fijne webwinkel

Online uitstekende ervaring. Telefonisch wel eens wat issues gehad met eenvoudige vragen.

zeer goed

netjes besteld en alles de volgende dag geleverd top

Goede service!

Goede service en snelle levering! In het weekend besteld en maandag al in huis.

Een aanrader voor iedereen die wil gaan e-smoken....top service.

Mijn ervaring is: Duidelijke en overzichtelijke site. Ruim voldoende variatie in hun assortiment. Goeie beschrijvingen bij de produkten. Goeie en vlotte service. Een shop die ik zeker bij vrienden en bekenden zal gaan aanraden. Alles samen gevat dan kan ik alleen maar met lof zeggen ''Uitstekende shop , zeker de moeite waard om te checken''.

Goede kwaliteit

Vloeistof op datum

Vlotte service en supersnelle levering!

Snelle levering, goede klantenservice

Eerste keer problemen met levering door hun partner DHL. Dit werd vanuit Mr joh vervolgens goed opgelost.

Top service!!

Snelle levering, uitgebreide keuzes in assortiment. Super!

Super snel

Nu in deze moeilijke tijd leveren jullie net zo snel dank ervoor

Goed bedrijf

Goed bedrijf, snelle levering goede service. In 1 woord eigenlijk perfect om je spullen online aan te schaffen voor het dampen.

Eerste keer , helemaal tevreden

Alles wordt altijd snel geleverd, zoals wordt beloofd op de website. Producten zijn goed, en worden altijd precies conform bestelling geleverd (nooit een ander product of met verkeerde hoeveelheid nicotine). Ik bestel er graag!

Voldoet aan de verwachting

Voldoende keuze en goede levering