snel en netjes, groot assortiment voor Nederlandse begrippen.

Zeker waard om hier vaker mijn Vape spullen te halen.

Een groot assortiment met dus veel keuze. Heel tevreden van. Levertijden zijn ook stipt op tijd.

Goede service snelle levering

Goede prijzen en service, Tevens ook een snelle levering.

Goed service snel geleverde en goed verzorgd zeer vriendelijke customer service ik zal zeker nog bestellen top gewoon.

Snel en duidelijk

Prima om hier te bestellen. Maken snel je bestelling klaar voor verzending en is ook op tijd bezorgd. Zeker in deze tijd een extra compliment waard.

Uitstekend!

Prima levering. Dadelijk antwoord op verstuurde mail.

Giede ervaring, super snelle levering, kan maar 1 ding zeggen, uitstekend

Qualidade

Apesar de ter havido problema na post, não é culpa do fornecedor! Estamos no meio de uma pandemia! Tem um cliente satisfeito, e continuarei a usar o Mr.Joy

• Você nos recomendaria? sim

uitstekend

Veel keus duidelijk toffe site en snelle levering.

Prima! Vlotte levering

Vlotte, betrouwbare levering

Good!

Took a few days longer than promised but that's understandable given the circumstances. Will order from them again someday soon. :)

Makkelijke website En niet duur.

Snel geleverd prima !

Snelle levering , prima service!

Snelle en juiste levering

Veel producten voor een voordelige prijs

Beter dan ooit

Helemaal prima

Snelle levering goede communicatie Ik ben zeer tevreden

Heel tevreden

Alles ok

Prijs/kwaliteit

Steeds een goede service levering,heb je een vraag is de klantendienst steeds paraat

Snel

Snelle levering en goed geprijsd.

Altijd snel geleverd , keurig verpakt

Goed, ondanks latere levering

Bestelling kwam door de Corona crisis later dan verwacht. Contact gehad, kreeg meteen een mail terug met uitleg. Prima service!

In 1 woord geweldig

Geweldig .n heel netjes en super snel .

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd

Good

Although on the site it states that Today ordered is a next day delivery,this did not happen. But that probably has to do with the Corona virus.

Voor het eerst bestelling geplaatst, was goed geregeld! Zeker nog bij bestellen binnenkort. Zeker aanraden..