Goed en betrouwbaar

Goed. Alleen op dit moment is het merk wat ik gebruik al een poosje niet leverbaar, Fuci tabecco bronz 3mg. Gebruikte daarom de 6 en de 0 mg. Nu ook niet meer leverbaar. Fuci paars is niet lekker!! Welke kan ik bestellen voor de smaak van bronz!! Het leveren na een bestelling is goed, geen klachten.

Snel en perfect

Ik heb een hele goede ervaring met jullie shop. Ondanks de corona problematiek toch nog snel en netjes geleverd. Dank je. Ik zal nog bij jullie bestellen. Groetjes Greet

Top !!!

Het is een geweldige site met enorm veel keuze ook qua smaken van de liquids. En een hele snelle service!

Altijd prima.

Bestel hier al een tijdje mijn vape vloeistoffen en word altijd netjes en snel afgeleverd.

Snelle service zonder problemen

Snelle levering en goede service

Makkelijk, snel en correct

Makkelijk je producten vinden, bestellen en betalen Correcte en snelle levering

Good

Only thing I’m missing are the refill pods

Amazing

Incredible customer support. Just recently I got a problem with the carrier, and Mr. Joy solved it super quickly. It really shows that customer is super important for them.

Snel en volledig

Makkelijk te bestellen en heel snel en keurig verpakt geleverd

Ik ben heel blij

Snelle verzending, goede after sales en prima producten

Fijne site waar we meestal bestellen voor onze e-rookwaar. Verzending is altijd snel, ze hebben veel keuze en de after sales zijn goed. Er is een keertje perongeluk het verkeerde product geleverd maar deze is zonder verdere omhaal bij de volgende bestelling bijgeleverd. Aanrader!

Goed en snel

Mijn bestellingen is super snel geleverd. En goed verpakt. Duidelijk en overzichtelijke site. Heel veel keuze. Ga zeker vaker bestellen. Toppers!!!

Topservice, als altijd!

Snelle service en uitstekende communicatie. Mijn ervaring met mr Joy is altijd goed. Toen er een keer iets mis ging met de levering, wat niet aan Mr Joy lag, is dat hartstikke goed opgelost. Top!

snelle lvering

bestelling dag nadien aan huis ontvangen !

Correct tewerk

Hoe het zou moeten.

Snel en goede service!

Uiterst snelle levering in moeilijke omstandigheden

Zeer veel keuze en voorraad , heel goede en snelle levering

Stiptheid

Brede gamma aan producten. Overzichtelijk website en correcte en een snel levering

Super service!!!

Correct, snel en heldere afhandeling en communicatie. Gewoon top!

Correcte en snelle kevering

Heel tevreden

Uitgebreide keuze en, in vergelijking met andere sites, een goede prijs. Levering is altijd snel en keurig in orde.

Levering een dag later.

Als het leveren de volgende dag niet gaat lukken, laat dat dan even weten.