Duidelijke berichtgeving omtrent de bestelling

Snelle levering en goede prijzen. Gewoon goed!

Zeer tevreden over alle aspecten

Gebruiksvriendelijk website, snelle en juiste levering. Normale prijzen. Over het algemeen ben ik heel tevreden, enkel jammer dat er geen grote flessen beschikbaar zijn.

Heb al verschillende bestellingen gedaan, nooit geen problemen gehad. Levering altijd zoals beloofd!

Zeer goede en snelle service

Al Meerdere keren besteld en altijd snel en correct

Topservice

Ruim assortiment, zeer snelle levering en producten van uitstekende kwaliteit. Dit wordt absoluut mijn vaste 'adresje' !!!

Superrrr!!!

Super snelle en goede levering! Ennn...heel goedkoop! Echt een aanrader!

Ruime voorraad, scherp geprijsd en razendsnelle levering

Waar bij andere websites dikwijls mijn favoriete liquid niet beschikbaar/voorradig is, heb ik bij Mr Joy altijd succes. Bovendien altijd tegen laagste prijs. (zelfs lager dan bij fabrikant zelf) Maar meest tevreden ben ik over het feit dat je tot 's avonds laat je bestelling kunt doen, en deze steevast de volgende dag op de mat ligt. Aanrader dus.

Snelle levering en goede service

Helemaal tevreden

perfecte snelle levering

Jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

Uitstekende service

Zoals altijd top!

Bestellen ging snel en makkelijk en alles op voorraad. Dat is bij de concurrentie wel anders. Snelle levering met track en trace code. 👍👍

Goede service, goede producten👍

Goed product en snelle levering.

Helaas door corona een dag later geleverd maar dat is begrijpelijk.

Goed uitgebreid assortiment, beschrijving kan beter.

Ik heb de berserker mtl rta besteld. Hele fijne rta en een snelle en goede levering. Ik zou alleen aanraden de beschrijvingen aan 't passen dat het op de site ook klopt met wat je daadwerkelijk krijgt thuis gestuurd zodat daar geen misverstanden over ontstaan.

Super snelle levering en veel keus

Altijd tevreden. Super snelle levering, lage prijzen en groot assortiment!

Good.

Very goor service, but i waited 2 days delivery ;(

Topservice

Supersnelle levering en veel op voorraad, aanrader !

Snel

Goede snelle levering van mijn bestelde producten

Gedurende Corona tijden een bestelling geplaatst voor e-liquids en wat tanks. Feedback op mijn bestelling en de voortgang ervan was goed. Ik ben erg tevreden met de service. Redenen om geen 5 sterren te geven: Pakketje was net een dag later dan oorspronkelijk geschat, maar dat kan ik me voorstellen nu. Een van de verpakkingen van de e-liquid was een beetje verfrommeld maar dat kan ook door het vervoer komen.

good

Versuter op tijd

Heel vlugge levering

Gemakkelijke website

Top service!

Heb al heel veel besteld bij Mister Joy en altijd alles vlotjes ontvangen. Ook de communicatie verloopt zeer goed. Ik ben zeer tevreden en blijf mijn vape spullen zeker bij jullie bestellen!