Zeer duidelijk site en goedkoop!

Zeer duidelijk site en goedkoop!

Super snel alles binnen.

Ideaal ook dat achteraf betalen. Ik bestel vaker.

Alles perfect ok.

Bestelling geplaatst, op tijd geleverd, alles prima oké.

Nooit enige problemen

Ik bestel betaal en dag later keurig in huis!!! Wat wil je nog meer!

Jump for joy for mr joy 😊

Goede snelle levering van kwaliteitsproducten... ik bestel alleen maar bij hun.. goed, snel en ongecompliseerd..

Goede en snelle service, breed assortiment

Snel en netjes geleverd!! Erg breed assortiment. Top.

Vlot en snel!

Vlot te bestellen. Een goede opvolging via de track and trace. Snelle levering.

Levering

Snelle levering! Goede liquids!

zeer goed en snel geleverd

gewoon goed, snel

Snel en compact verpakt

Snel en compact verpakt. Zelfs in corona crises snelle levering. Top !

Snel, goed, compleet. Kortom Perfect

Bestellen via mr-joy gaat heel makkelijk met veel keuze uit betalingsmogelijkheden. Voor een ieder zit er wel een mogelijkheid bij. Daarna wordt het ook nog eens heel snel verstuurd. In mijn visie kan het gewoon niet beter. Graag zo doorgaan. En voor alle potentiële klanten, zoek niet verder, dit is de beste webshop voor E-sigaretten en benodigdheden die ik kon vinden.

Favo vapeshop

mr.-joy heeft een groot aanbod, voor ieder wat wils. Naast de vlotte en correcte afhandeling worden de producten vlug en netjes geleverd. Je wordt vanaf de bestelling tot aan de levering keurig op de hoogte gehouden via de mail!! Al met al mijn favo vapeshop!!!🏆🥇💪🏻👊🏻

Zeeeer snelle aflevering

Goed en vlot

Alles ging heel volt, zelfs de levering was snel in deze Corona tijden. Ik ben zeer tevreden met mijn bestellingen.

Doet wat het belooft!

Fijne winkel, goede service en snelle bezorging

Fijn dat je veel mailtjes krijgt bij elke stap van bezorging zodat je op de hoogte bent hoelaat de bezorging wordt gedaan. Ruim assortiment en goede service.

Bestellingen altijd goed

Producten altijd goed en snel bezorgd

Ik had coils nodig, en die werde op tijd geleverd.

Goede en snelle afhandeling

Mijn bestelling netjes en snel verwerkt

Top service.

Echt een voorbeeld voor internet winkels..perfecte informatie gedurende levering.die tevens erg snel is..zal deze site zeker aanbevelen bij familie en vrienden..echt geweldig..bijv.dank. gr Ben.

Snelle levering en prima service

gewelig

inderdaad vandaag besteld morgen in huis super in deze tijden

zeer goed

goed en snel