Super service

Altijd snelle levering en accuraat

Snelle transactie en levering

Heel goed, snel en correct

Elke bestelling is super snel geleverd.

Goede service!

Goede service, snelle bezorging.

Snelle service!

Vlotte bestelling en de dag erna al geleverd in België.

Voortreffelijk !

Eerste maal iets besteld vanuit belgie. Vaporshops dicht bij ons vanwege corona. Levering gebeurde binnen 2 dagen. Super ! Dank U !

Top service!

Al een aantal keer een mooie grote bestelling gedaan. En ze komenn meteen de volgende avond al aan de deur leveren! Website is overzichtelijk en duidelijk! Ga zo door!

Snel correct

Vanaf de bestelling gaat alles snel bevestiging en levering !

Topzaak

Al meerdere keren besteld, altijd correct snel en juist geleverd. Laatste zending leek kwijtgeraakt te zijn bij transporteur. Gemaild en direct een vervangende zending gestuurd door mr. Joy. Snel en adequaat opgelost. Verdwenen zending kwam ook boven water. Dus de voorraad is gemiddeld boven peil :-). Extra betaallinkje gevraagd en financieel klopt het dan ook weer aan beide kanten. Alles prima en snel geregeld.

zoals het hoort

Alles snel geleverd en in perfecte staat.

Heel correcte en snelle, discrete levering!!!

Makkelijk te bestellen, duidelijke omschrijving, vlotte service en informatielevering!

Overzichtelijk, goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering, goede communicatie..kortom TOP

Ben super tevreden. Aantal x besteld en blijf dat zeker doen. Heel ruim assortiment en heel goede prijs kwaliteitsverhouding. MR.JOY is een echte aanrader. Love it

bestel er bijna iedere maand

ik ben goed tevreden over alles .. bestel iedere maand boven 20euro voor gratis verzending.. en dag erna krijg ik het meestal .. soms 2 dagen ..ligt eraan wanneer jr besteld en hoe laat natuurlijk..

Producten xoals omschreven en snelle levering

Super snelle levering!

Super tevreden! Snelle levering, super contact!

Veel producten en duidelijke info over de bezorgingen.

Meestal koop ik veel producten in een keer in en ontvang het de volgende dag, de track en tracé zorgt voor transparantie en vertrouwen. Wel jammer dat de "voor half 12 s'ochtends besteld dezelfde dag in huis" optie er niet meer is.

The best I ever had!

Mr-Joy heeft altijd mijn artikelen op voorraad en de levertijd is bijzonder snel! Nog nooit problemen gehad en mochten deze in de toekomst voorkomen, dan weet ik zeker dat dit netjes zal worden opgelost! :) Met vriendelijke groet, Niels Hendriks

Super levering

Super en snel levering van artikelen

Uitstekende service

Snelle bezorging en uitstekende service

Snelle levering Top !!!

Super snelle levering

S avonds besteld dag daarna geleverd en met heel veel zorg verpakt heel tevreden ga zowizo in de nabije toekomst nog bij bestellen

Komen afspraken na!

Ik heb al een aantal keer bij mr-joy besteld en ze komen altijd hun afspraken na! Pakketjes altijd volgende dag in huis. Top! Enige minpuntje is dat niet altijd alles op voorraad is.

zeer goed

Ik had het besteld op zaterdag en het kwam maandag op tijd aan. Ik had pods en vape juice bestelt en alletwee zijn top!

Topservice👍

Snelle levering en uitstekende producten 👍👍een echte aanrader 👍

Super gewoon

Ik heb hier al een paar keer besteld en het komt keurig en op tijd aan een echte aanrader dus 😁