Top Ervaring

Was eerst naar de winkel geweest op de Kinkerstraat. Daar ben ik heel vriendelijk geholpen. Wilde een vape upgrade. Was geadviseerd om de Tigon Aspire te kopen. Helaas was de gene die ik wilde "Rainbow" in de winkel uitverkocht. Zij adviseerde mij de website te gebruiken. Dat heb ik gedaan. En hem daar besteld en snel thuis gekregen. Ben er heel blij mee. Voldoet helemaal aan mijn wensen.

Helaas niet zelfde dag bezorgd

Hoi. Producten waren goed en netjes afgeleverd. Maar ik had 5 euro extra betaald om het op dezelfde dag te leveren, maar de bezorgdienst had vervolgens problemen waardoor het alsnog pas de volgende dag aankwam. Snap dat dit kan gebeuren, maar dit mogelijke probleem kan wel beter aangegeven worden op de site.

Supersnelle levering en scherpe prijzen

Supersnelle levering en scherpe prijzen

Ieder probleem wordt altijd naar tevredenheid op . Geweldig

Très contente d'avoir commandé chez mr-joy

J'ai eu mon paquet rapidement et dans un excellent état. Le prix etait bien plus bas qu'à l'endroit où j'allais chercher mes liquides cigarette électronique ce qui est vraiment très bien. Je trouve que le fait de payer via ma banque plutôt qu'avec ma carte de crédit est très intéressant.

Snelle afhandeling !

Goede service !

Snel en goed

snel en correct

correcte prijs, snel verzonden. gewoon zoals je verwacht!

Makkelijk te kopen online, snel bezorging.

Ik heb een paar dingen gekocht van de website op vrijdag avond en op zaterdagochtend was het geleverd. De website heeft veel opties maar wel makkelijk te gebruiken en snel te betalen. Perfect.

Trouwe klant bij mr. Joy ! Telkens opnieuw perfecte levering!

perfecte afwerking en zeer goede info

Prima snelle goede service

Momenteel “the best there is”!

Goed assortiment, snelle levering en altijd metjes geleverd! Ga zo door mr-joy!

Op tijd geleverd

Goed op tijd geleverd en geen problemen met mijn bestelling

Stipt zoals beschreven...

Goede site, super snelle levering en altijd alkes op voorraad

Zie hierboven

Altijd fijn dampen bij Mr Joy

Mr Joy heeft het allemaal! Veel keus, goede prijs en een snelle levering. En als er eens wat mis gaat dan lossen ze dat op. Snel en zonder moeilijk te doen.

Supersnel

Na één dag kwam mijn bestelling aan. Top!

Snel!

Snelle ontvangst!

Snelle bezorging en gewledige producten

Super snelle bezorging

Goede website / duidelijk en daarbij was het de volgende dag al in huis.

Zeer goede snelle service

Positief bevonddn

Tevreden klant hier :)

Mijn ervaring is goed hier bij Mr-joy Prima e-liquids (goede smaakbeleving) Red USA Tobacco mix voor uitstekende prijs👍 Graag hoor ik ook wanneer de Nordic Puff USA Mix Silver weer op vooraad is maar daar heb ik vertrouwen in. Ik blijf hier vaste klant. Aanrader mensen. Cheers !!

Good shipping

Good shipping

Levering is top

Ruime keus, prijzen zijn goed en altijd snel thuis geleverd.