Niks te klagen

Snelle levering . Ik blijf hier bestellen

Snelle levering goede voorraad

Gaat de laatste maanden echt super Prijzen goed en deurpost werkt prima

Groot aanbod en prima service

Groot online aanbod. Bestelling altijd stipt geleverd.

Correcte levering bij de laatste bestelling.

De laatste bestelling was helemaal ok. Bij de vorige had ik twee doosjes QF Meshed 0.2 ohm coils van Vaporesso besteld maar werd er maar 1 geleverd. Het is mij niet duidelijk of er nog 1 geleverd wordt of er een foutje is gemaakt?

beloofd wat ze doen snel geleverd

goede info en snelle levering

Snel besteld, snel geleverd en geen verzendkosten.

Geen verzendkosten, altijd fijn, en de volgende dag bezorgd. Prima, dus!

Preisleistung Top

Vom Preisleistungsverhältnis super. Überwiegend ist die Versandzeit, einfach zu lange. Habe schon mal 2 Wochen auf eine Lieferung warten müssen, bei der jedes Liquid geöffnet gewesen ist..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend en correcte informatie vwb verzending.

Nu alleen nog de navulbare Migo’s nog op voorraad. De vloeistof ligt klaar.

Vlot en correct!!

Overzichtelijke site en vlot verstuurd !

Alles perfect in orde!

Ik kreeg een zending perfect in orde maar heb waarschijnlijk zelf de fout gemaakt om het foute nicotinegehalte aan te duiden. Ik kreeg 0 en dacht 12 gevraagd te hebben.

Geweldig!

Snel en goed afgeleverd! +puntje voor de snelheid

Excellent

Excellent service, even in this strange time we are living... thank you!

Snelle levering en pakket helemaal zoals verwacht!

Ik heb een batterijlader gekocht en ben zeer tevreden met de snelle levering alsook met het toestel!

Duidelijke website, vlot te bestellen en levering de dag nadien.

Perfecte service, snel geleverd

Nu alle dampwinkels in België gesloten zijn, was het fijn dat ik op een vlotte manier toch liquids kon bestellen. De dag na mijn bestelling, waren ze al onderweg en ik werd perfect op de hoogte gehouden.

Goed gevoel

Keurig gekregen wat ik heb besteld. Fijn ook dat je per mail op de hoogte wordt gehouden van het proces, tot aan een bericht dat het geleverd is. Eerdere bestellingen wat kleine dingen fout gegaan maar wel meteen en zonder problemen opgelost dus ik zou de webshop zeker aanbevelen.

Goede service, uitgebreid assortiment en snelle verzending.

Bestel hier altijd mijn e-liquids en benodigheden. Veel keuze, snelle verzending en goede service. Ik raad Mr.Joy aan!

Beter kan niet

De service is op en top, goede kwaliteit, correcte levering, goedkoop, zou nergens anders meer bestellen

Amazing

MR-JOY. The best, despite the virus the next day, I got the equipment, everything I should recommend!

Very good experience

Lots of choices on the website and prices are better than those in the shop. Quick delivery. Very good service!

Zelfs in deze Corona tijden ,snelle levering en top service.

Goed product Snelle levering

excellent

Heb alles ontvangen zoals beloofd en dat allemaal aan een goede prijs. Levering was op tijd en heb een goed apparaat ontvangen. Zal deze website zeker vaker gebruiken, veel variatie.

Goed met een terugkomende verbeter punt.

In mijn ervaring komt de zending regelmatig een dag te laat.

Altijd goed

Snelle levering, veel keuze.