Altijd goed

Snelle levering, veel keuze.

zowel bestellen als leveren was pico bello

zoals hierboven vermeld, pico bello service .zelfs tijdens deze coronacrisis

Altijd compleet en altijd goed.

Keurige service bij problemen maar in 99,9% van de keren is alles compleet en kwalitatief goed.

Woord gehouden... ook in deze moeilijke tijd...

Besteld op zondag met de belofte om dinsdag alles te leveren.Gezien de huidige situatie (Corona) vreesde ik hiervoor. Deze vrees was voor niks nodig. Netjes op tijd geleverd 👍🏻. Super !!!

Ruime keuze en fijne service!

Keuze uit een groot assortiment en een zeer snelle levering! Al met al een hele fijne webshop waar ik zeker weer zal bestellen!

Goede producten en netjes geleverd

Producten zijn goed en altijd netjes verpakt. De levering wordt nog wel eens ineens uitgesteld. (In normale situatie). Dus dat is wel eens vervelend.

Snel

Snelle levering!

Een groot aanbod met snelle levering

Mr-Joy heeft een uitgebreid aanbod van toestellen en toebehoren om te vapen. Makkelijke site om te bestellen, veel keuze en een snelle levering

Perfecte service

Ruim assortiment, snelle levering en perfecte klantenservice als er eens iets fout loopt (bijna nooit)

super as always,,, you rock guys!!

Zeer professioneel en bestelling zeer snel ontvangen!!

Ruim assortiment goede service

Snelle en zorgvuldige levering!

Een groot assortiment, overzichtelijke website, klantvriendelijke benadering, kwalitatief hoogstaande producten en een snelle levering. Ook heel fijn dat het merendeel brievenbuspakketjes is. Hierdoor hoef je niet thuis te blijven.

Goed&snel

Overzichtelijk goede prijs erg snel Je word ook goed op de hoogte gehouden. Kortom Toppue

Concerned

Although everything arrived , the package was open when I pulled it out of the mailbox

Topservice!!!

Super gemakkelijk om te bestellen Ruim aanbod

Zeer goed het mr-joy

Ik heb al 4 soorten e-sigaretten van de site gehoct. Ik ben teverden over de producten, de levering, alles. Het is jammer dat er weinig producten op de site te vinden zijn, vaak al maanden niet op vooraad.

Geweldig!

Zowel de fysieke als online winkels leveren uitstekende service. Deskundig advies en snelle levering!

Altijd goed

Altijd een goede ervaring

Snelle levering, goede voorraad

Nooit een negatieve ervaring gehad, meerdere malen een bestelling geplaatst.

Gewoon goed

Super goede service

Helemaal top

Gewoon goed

Altijd snel en correct

Bestel al jaren bij MR-Joy en altijd snelle en correcte levering.

Great Company

From more than 2 years I'm ordering from Mr.Joy, they make good job, never problems

Ik had mijn product ontvangen. Deze was in eerste instantie kapot. Alleen binnen 1 dag was het al opgelost en lag er een nieuwe op de deurmat

Quick delivery!

Quick delivery, products as ordered. When in store, the staff are always friendly.