vlotte afhandeling + overzichtelijke website

Vlotte afhandeling, aangename website en scherpe prijzen.

Goedkoop en snel

Snel geleverd en goedkoper als in de winkel

Heel erg prima

Ik bestel steeds op het laatste moment en dat is geen probleem. Elke keer weer krijg ik de bestelling binnen op het afgesproken datum. Zo fijn

een top shop

Een top shop, je vind er werkelijk alles terug, iets bestellen is de volgende in huis en ik woon in belgie, ik kijk naar geen andere shops meer. Zeker een aanrader.

Goeie spullen en hele snelle levering binnen 24 uur!

Goeie service

Houden zich heel goed aan de leveringstermijn. Dat het nu wel wat later is, is begrijpbaar vanwege de coronacrisis.

Snel, correct en goedkoop.

Altijd top in orde!

Snel en betrouwbaar

Ik ben erg tevreden. De website is nu zoveel duidelijker. Je kan meteen zien of er iets op voorraad is. Het is nu zoveel makkelijker om een bestelling te plaatsen.

Snel geleverd goede kwaliteit en goede service top!!!!

Begrijpelijk vindbare uitleg over alle producten met snelle levering!!!

Fijne site om online te shoppen. Goede uitleg over alle producten en andere vragen deze je hebt. En alle andere vragen of uitleg krijg je meteen. En heel belangrijk ook voor mij,fantastisch betaalbare prijzen. Hele snelle en goede levering!! Ik raad jullie bij al mijn familie en vrienden aan. Top MR.Joy,ga zo door!!

Je bestelt vandaag en morgen heb je het in de brievenbus vind dit echt top service πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Snel en optijd geleverd.

Een dikke pluim voor MR-joy! Mijn product was er snel en op tijd.

Veel keuze en snel

Veel keuze in het assortiment, snelle levering!

Fijne site en snel geleverd.

Goede producten en snelle levering

Als ik nog liquid voor mijn e smoker nodig heb dan beveel ik Mr-Joy aan. De smaken zijn zeer goed en lekker.

Goede services en goede prijs!

Ik bestel al jaren regelmatig bij mr joy. Nooit problemen gehad, altijd snelle service en eigenlijk altijd is dat op voorraad wat ik nodig heb.

Bestelling geleverd zoals beloofd en alles was inorde!

Veel keus, goede producten, snelle levering en die enkele keer dat er in afgelopen jaren iets mis is gegaan (verkeerde producten ontvangen) is daar heel goed op gereageerd!

Alles perfect

Ik had een Caliburn besteld en een smaak. Maar er was vertraging wegens deze producten die ik besteld had niet meer in stock waren. Maar ik heb deze nog kunnen veranderen. Dus komen ze vandaag toe :). Heel vriendelijke mensen ook.

De beste e-smoker winkel die er bestaat

Altijd op tijd geleverd, alles is op voorraad. Nooit problemen gehad. De beste online winkel voor je e-smoker

Prima netjes snel geleverd

Bestellingen zijn altijd op tijd. Altijd netjes communiceren wanneer het komt.

Ik bestel altijd mijn liquids bij Mr-Joy en indien op voorraad ook de goedkopere versie bio-cotton coils. Normaal gesproken heb ik mijn bestelling de volgende dag in huis maar soms moet ik door vertraging bij DHL 1 of 2 dagen langer wachten. Totaal geen probleem voor mij want ik bestel altijd ruim van tevoren voordat mijn liquids op zijn. Mr-Joy is een betrouwbaar bedrijf waar je dus met een gerust hart kunt bestellen en mochten er problemen zijn dan lossen ze dat netjes op.

Mijn

Krijg mijn tank niet gevuld vloeistof loopt er steeds uit

Mijn eerste bestelling.heel snel.op tijd en netjes via brievenbus bezorgd.

Fast and smooth.

I didn’t believe it at first when it said next day delivered at your door.It did came next day,product is good so overall 5 stars.