Bestelling niet verzonden

Vrijdagavond besteld maandagmiddag nog niet eens op de post gedaan, alles is op voorraad.

Snelle verzending, corona free!

Snelle verzending, goede communicatie

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal top 👍🏻👍🏾

Altijd op tijd en goede producten echt top 🥊🥊

Really quick delivery

Really quick delivery and I didn’t need to be home to get the package, so very handy

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten!

Snelle service, goed produkt

Al vaker wat besteld, goedkoop en goede service. Ook echt de volgende dag geleverd. Helemaal top.

Snelle levering, goed verpakt! Positieve ervaring

De helft is goed de andere helft niet

De coils zit een vieze smaak aan

Toppie!

Bestel er al jaren altijd alles goed verlopen

Zeer goede kwalitijd goed geleverd

Een webwinkel zoals alle webwinkels zouden moeten zijn

Zeer goede service en correct

Alles correct volgens de regels verlopen . Levering op tijd. Goede prijzen.

Altijd keurig en snel.

Er is voldoende keuze, keurig geleverd en snel in huis. Wat wil je nog meer?

geen communicatie, veel te laat bezorgd

bestelling nog steeds niet ontvangen

Het is echt goede service

Altijd goed

Mocht er een keer iets niet kloppen wordt dit meteen opgelost, uitstekende service

Beter kan niet!

Goede en snelle service en vrijwel alles op voorraad. Producten worden vrijwel altijd ontvangen in goede, nette en gerecyclede verpakking! Echt top geregeld met een goed doordacht systeem! Complimenten!

Ik kan alleen maar zeggen dat ik tevreden ben!

De website is overzichtelijk, genoeg keuze voor iedereen, keurige afhandeling en bezorging binnen 24 uur!

Zaligggg

Mijn producten worden altijd snel en op tijd geleverd. Ook hebben jullie een groot assortiment. Echt top!

Heel Nic!!

Super snel en goede producten

Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service en snelle levering. En als je met vragen zit , krijg je netjes bericht en advies . Gewoon zo doorgaan top👍

Hele goede service!

Je kan tot laat op de avond bestellen, en je hebt je pakje de volgende dag binnen 👍🏻

Erg fijne service

Super snelle levering.

Goed. Maar helaas heeft DHL het bij en andere afhaalpunt achter gelaten..

DHL heeft een keer aan gebeld, zeggen hun. Mijn buren nemen ALLTIJD mijn pakket aan..maar niemand gezien! Dus moest ik het zelf halen..jammer...

Snelle en goede levering.

Goed contact met klantenservice en advies-op-maat gekregen toen een product niet op voorraad was.