Uitstekende site en bestel afhandeling

Tegenwoordig ervaar ik geen "tijdelijk niet leverbaar". Bestellingen komen tegenwoordig ook op de volgende dag. Enig minpuntje: in de bevestigende email staat bijna altijd dat het pakketje geleverd wordt, de volgende dag tussen 11:00 en 15:00 en op de site van de bezorger staat bijna altijd een bezorgmoment tussen 15:00-17:00 of zelfs later.

Ik krijg altijd alles wat ik heb besteld, op tijd, en het past door mijn (ietwat kleinere) brievenbus.

Niet verder zoeken, hier bestellen!

1e keer besteld voor bijnà 40 euro batterij en smaakjes diverse. Levering klopte precies en zo snel geleverd. Grandioos.

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden, snelle levering en altijd wat ik wil op voorraad.

Zeer veel keuze en uitstekende service.

Ik vind er altijd wat ik nodig heb en het wordt supersnel geleverd.

Versnelde service is niet versneld.

Ik had 5 euro extra betaald voor een versnelde bezorging. Deze kwam vervolgens alsnog een dag later. De 5 euro heb ik wel teruggekregen, maar vind het wel vreemd

Goed!

Goede en snelle levering.

Sehr gerne wieder bei Mr.Joy!

Vielen herzlichen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle service

Super snelle service

Vlug en zeer correct

Altijd tevreden

Top, maar op sommige dagen beperkt assortiment

Zie boven

Het best e sigaret winkel!!

Snel afleveringen. Goed producten.

Netjes verpakt, zodat het in de brievenbus past. Super snele levering.

Vlotte bestelling, en vlotte levering, geen klachten.

De bestelling gaat super vlot, een vorige herhalen maakt het nog gemakkelijker. Levering in Belgie op 48u. Zalig.

altijd super!

Maakt niet uit wat ik bestel of vraag alles is altijd super goed geregeld

altijd op tijd

makkelijk bestellen. je hoeft niet thuis te zijn voor je bestelling.

Top!!!

👍

super handig en snelle service

het maakt alles erg makkelijk zeker als je weet wat je nodig hebt. de dag van te voren besteld de andere dag in huis je hoeft zelf de deur niet uit. met vriendelijke groet, Rian Vanlaerhoven

snel en correcte levering

Komen beloftes na, optijd bestellen zelfde dag in huis en correctgeleverd. Overzichtelijke website, groot assortiment en veel betaal opties.

Snelle levering,

perfect

altijd alles keurig op tijd op de afgesproken dag

Prima, uitgebreide keuze en goede service en snelle levering.vering

Een prima ervaring, uitgebreid assortiment en snelle levering!

Topshop

Scherpe prijzen, supersnelle levering

Snelle levering, correcte website en contact

Kan niet beter.

Snelle levering, goede service en met een klacht een hele fijne en goede oplossing.