Tevreden

Altijd vlugge verzending!

Overzichtelijke website en snel geleverd.

Eerste bestelling en gelijk goede ervaring. Bestel hier zeker weer.

Snelle levering, correcte service

Levering was extreem snel. Bij wat vragen over het product wat aangepast was door de nieuwe TPD wetgeving was er snel antwoord en uitleg per mail, zelfs in het weekend. Voor het ongemak werd aangeboden het product terug te sturen of enkele items te ontvangen ter compensatie, super toch? Zeer betrouwbare webshop!

Duidelijke website en snelle levering!

Snelle bezorging! erg prettig :)

Super aanbod op de webpagina. vandaag besteld is meestal de volgende dag al thuisbezorgd.

Snelle levering, lage prijzen

Mr Joy heeft erg lage prijzen voor e juice. Lager dan veel concurrenten. Als je voor 23:30 bestelt is het daadwerkelijk de volgende dag in huis. Twee verbeterpunten: vaak mijn favoriete smaken out of stock (of alleen high nicotine). Daarnaast geen grootverpakkingen. Misschien door wetgeving maar het is erg jammer en vervuilende om elke keer kleine plastic flesjes te moeten bestellen. Zou graag 50ml of hoger zien.

fast delivery , good package, no complaints

no complaints at all

Goede webshop, snelle levering

Uitstekende webshop, ruime keuze, snelle levering. Helemaal top

Geweldig!

Heldere duidelijke webshop, de andere dag je spullen al in huis.

Sneller bezorgen

Zo goed als perfect

9/10 keer optijd en een ruim assortiment!

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de service, snelle levering en word heel goed op de hoogte gehouden.

Snel, betrouwbaar en gemak.

Gemak door een eerdere bestelling met een druk op de knop 'opnieuw' te bestellen en evt. aan te passen. Veel betalingsmogelijkheden en snelle, betrouwbare levering tegen scherpe prijzen.

Altijd Top service

Zo een vliegensvluggge levering is helemaal top! Communicatie per email is ook perfect.

Snelle levering en goede service.

Snel en goed geleverd!

Bestellen was zo gepiept en dag later op het afhaalpunt. Perfect!

Heel erg slechte webwinkel

Na 8 dagen is mijn bestelling nog niet geleverd. Op e-mailberichten wordt niet gereageerd. Ben waarschijnlijk mijn geld kwijt. Eens maar nooit meer.

Van super goed naar behoorlijk slecht

2 jaar geleden was er nog een top service. Alles was beschikbaar, gratis verzending en je had een kortingscode. Nu helaas geen van dit alles meer. Producten zijn te vaak niet beschikbaar. Je moet vanaf 20 euro bestellen en de code kan ook al een hele tijd niet meer ingevult worden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik hier lang niet alles meer koop. Echt heel jammer😪

exelent

exelent

excelent !!!

mr-joy is the best shop with liquid, express delivery, just great

Levertijden zijn perfect, niet altijd alles op voorraad!

Goede uitleg

Goede producten met goede uitleg uitgebreid elke keer als ik bestel bestel ik het juiste! Wat misschien iets beter zou kunnen is contact mogelijkheid wat vriendelijker, ik hsd ooit een mail verstuurd maar nooit antwoord gekregen. Maar dat is nu niet erg meer. Ik ben tevreden!

Snelle levering goede prijs kwaliteid

Overzichtelijke site snelle levering en de prijs is goed

Top site

Foute levering in 5 minuten prima opgelost, Top. Prima prijzen.

Veel variatie in smaak en een goede snelle bezorging

Kon kiezen uit van alles en nog wat. Rond 19:00 besteld volgende dag rond 13:00 in huis. Met 1 woord, TOP!