Altijd snelle levering.

Al vaak een bestelling geplaatst en altijd heb ik het bestelde snel in huis. Tevens heb ik nog nooit bezorgkosten hoeven betalen. Prima service dus!

Veel keuze. Snelle levering

Inmiddels ben ik al jaren een tevereden klant

Ze komen hun beloften altijd na!

Snelle levering en prima goederen. Top winkel!

Altijd perfect

Altijd perfect

fantastisch

geweldig goede service

Producten zoals omschreven

Producten snel verzonden en prima kwaliteit.

Niks op aan te merken

Goede site, snelle levering, groot assortiment en alles wat je nodig hebt

zeer makkelijkke site en snelle levering

alles verloopt altijd heel vlot en makkelijk

Prima , kan niet beter

Ik ben al meerdere jaren erg tevreden met deze firma !

Swift, correct and helpfully

No need to add more then, simple! A very satisfied and thankfully costumer.

Altijd betrouwbaar en authentiek!

Altijd betrouwbaar en authentieke producten! Levering naar België verloopt altijd snel en zonder problemen. Één van mijn vaste plaatsen voor aankoop van e- cig attributen.

Niets te klagen.

Snel geleverd , goed product.

Goeie levering

Alles was prima in orde, de servicepunt was alleen wat minder, de jongen die het allemaal regelt daarzo is niet heel erg georganizeerd, en erg haastig dat zou kunnen verbeterd worden, maar ik weet dat dat buiten jullie om ligt, de producten die ik ontvangen had waren allemaal in topstaat, dus verder niets te klagen, toppie

Goedkoop, snelle service en goede kwaliteit

Ik ben al een tijdje klant en ik vind de service en kwaliteit erg goed.

Goeie site alles makkelijk te vinden En altijd op tijd in huis kort om super blijf hier zeker mijn spullen bestellen

Snelle en goede service

Groot assortiment en snelle levering.

Gemakkelijk en Snel

Bestellen is simpel, levering is letterlijk de volgende dag en alles wordt netjes ingepakt. Bestellen is altijd een plezier. Er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer iets niet beschikbaar is na het bestellen en een vervanging wordt ook gelijk geregeld naar voorkeur. Laatste bestelling bevatte een extra flesje als tester neem ik aan of puur als klantvriendelijkheid. Mr. Joy is mijn joy.

Altijd uitstekende service. Nooit problemen gehad

Niet leuk

Eerste keer n E sigaret gekocht en werkte niet. Laadde niet op! Na veel toestanden teruggestuurd. Na moeten bellen om geld terug te krijgen. Nog n poging, weer E sigaret besteld en die doet t ook niet. Deze dampt niet, wel opgeladen. Zie nu al tegen de retour op!

Na 1mper 2 dage had ik mijn product in huiz wat ik nergens anders vond! En ik kreeg een extra smaak er bij en nog andere spullen!!!

Ruime keuze in aanbod, ruime betaalmogelijkheden. En goede bezorging.

Prima webshop

Ruime keuze uit ejuices. Levering is meestal op tijd.

Super niks op aan te merken.

Altijd snelle en volledige leveringen.

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.

Afgeleverd zoals vermeld op de site.

Snelle leveringen, goed product, lage prijs

Heb mijn eerste E-liquids hier besteld, goede ervaring. Ga zeker vaker hier bestellen.